Παιδικές φωνές και Σάκης Ρουβάς τα «κρυφά» αλλά «δυνατά» χαρτιά του ΣΚΑΪ

Παιδικές φωνές και Σάκης Ρουβάς τα «κρυφά» αλλά «δυνατά» χαρτιά του ΣΚΑΪ

Τα δυο προγράμματα που προετοιμάζει ο σταθμός να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης

Στροφή στη μυθοπλασία έχουν αποφασίσει να κάνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τη νέα σεζόν. Υπάρχουν όμως κάποια προγράμματα τα οποία αποτελούν «κρυφά» αλλά «δυνατά» χαρτιά των σταθμών και δεν έχουν καμία σχέση με σειρές και σήριαλ.

Δυο τέτοια χαρτιά υπάρχουν και στα συρτάρια των υπευθύνων του ΣΚΑΪ και θα πέσουν στη... μάχη της τηλεθέασης σύντομα.

Το ένα... χαρτί ακούει στο όνομα Σάκης Ρουβάς. Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο τραγουδιστής θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα με ένα δικό του πρόγραμμα, διαφορετικό από όσα έχει δοκιμαστεί και παρουσιάσει μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για μια σειρά εκπομπών οι οποίες θα έχουν ως θέμα την ποπ κουλτούρα στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη εκπομπή είχε προγραμματιστεί να βγει στον «αέρα» στην αρχή του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν κάτι που δεν έγινε όμως.

Τώρα όμως, η ώρα του Σάκη Ρουβά έφτασε και όπως όλα δείχνουν η εκπομπή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ στις αρχές Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί.

Το δεύτερο δυνατό πρόγραμμα που υπάρχει στα... σκαριά αφορά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και είναι το πρόγραμμα αυτό που θα δώσει... ώθηση στο ήδη δυνατό The Voice.

Πρόκειται για το The Voice Kids, ένας μουσικός διαγωνισμός δηλαδή, γεμάτος παιδικές φωνές και χαμόγελα ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν και λίγο πριν ξεκινήσει το The Voice.