Τέλος στο μυστήριο με τη συμμετοχή της Λουϊζίδου στο «Καφέ της Χαράς»

Τέλος στο μυστήριο με τη συμμετοχή της Λουϊζίδου στο «Καφέ της Χαράς»

Θα τη δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς ή όχι;

Με αφορμή τα 30 χρόνια του Ant1 στον τηλεοπτικό αέρα, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έχουν στρωθεί στη δουλειά ώστε να επαναφέρουν τη θρυλική σειρά το «Καφέ της Χαράς». Μαζί με τους παλιούς γνώριμους του κοινού, στην ιστορία θα μπουν και νέοι ρόλοι.

Ωστόσο μυστήριο επικρατούσε γύρω από το όνομα της Ρένιας Λουιζίδου στα νέα επεισόδια της σειράς το «Καφέ της Χαράς».

Η ηθοποιός, κρατά ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του Alpha, «Το Σόι σου». Μέχρι να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι του σταθμού, αν η συγκεκριμένη σειρά θα πάρει ή όχι το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν, η συμμετοχή της Ρένιας Λουιζίδου στο «Καφέ της Χαράς» που θα προβληθεί ξανά στον Ant1, ήταν στον «αέρα».

Ο πρωταγωνιστής και ένας εκ των σεναριογράφων, Χάρης Ρώμας, έβαλε τέλος στο μυστήριο και αποκάλυψε στη κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» αν θα συμμετέχει η «Χαρά Χάσκα» στα νέα επεισόδια.

«Θα κάνουμε γυρίσματα τον Σεπτέμβριο και θα ξεκινήσει λίγο αργότερα. Έχουμε γράψει 10 επεισόδια. Ο ρόλος της Ρένιας υπάρχει.

Η Ρένια παίζει και θα παίζει, όμως επειδή είχε όλη αυτή τη δυστοκία με το κανάλι, με την σειρά που οποία συμμετείχε και δεν ήξερε τι θα γίνει, εμείς σαν συγγραφείς πρέπει να είμαστε κατοχυρωμένοι με ένα γερό story.

Έτσι, φτιάξαμε το story όπως το φανταστήκαμε. Η Ρένια μια μεγάλη φιλική συμμετοχή, όχι ένα επεισόδιο, αρκετά επεισόδια και θα επανέλθει όταν πρέπει πλέον. Γιατί και εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε το σενάριο. Από το παλιό σενάριο παίζουν όλοι, εκτός από δύο-τρεις που δεν χωράγανε στο story» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας.