Ο μηχανόβιος και νεαρή ενζενί του Καφέ της Χαράς – Οι δυο νέοι ρόλοι της σειράς

Ο μηχανόβιος και νεαρή ενζενί του Καφέ της Χαράς – Οι δυο νέοι ρόλοι της σειράς

Σε αναζήτηση νέων προσώπων η εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους προκειμένου να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό, φρέσκα επεισόδια της θρυλικής σειράς του Ant1.

Με αφορμή τα 30 χρόνια του τηλεοπτικού σταθμού, το συγγραφικό δίδυμο, θα επαναφέρει τις ιστορίες των κατοίκων του Κολοκοτρωνιτσίου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι ιστορίες που θα διαδραματιστούν στους χωματόδρομους του «ιστορικού χωριού» του δημάρχου «Περίανδρου Πώποτα» θα έχουν ως επίκεντρο όχι τον ίδιο τον δήμαρχο ή την «πρωτευουσιάνα, Χαρά Χασκά» αλλά τα παιδιά τους και τα παιδιά των υπολοίπων κατοίκων.

Μάλιστα η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το concept έδωσε και ένα μικρό... spoiler μέσω ανάρτησης που έκανε στον επίσημο λογαριασμό στο facebook.

Η έναρξη των γυρισμάτων του καινούργιου κύκλου του «Καφέ της Χαράς» είναι πολύ κοντά, και εκτός από τους παλιούς αγαπημένους χαρακτήρες θα προστεθούν και νέοι ρόλοι. Η εταιρεία παραγωγής αναζητά δυο νέους ηθοποιούς, έναν άντρα ηλικίας 25-35 χρόνων και μια γυναίκα 25-28 χρόνων.

Ο άντρας θα πρέπει να έχει δίπλωμα οδήγησης και ιδανικά μακριά μαλλιά για να υποδυθεί έναν μηχανόβιο ζεν πρεμιέ ενώ η γυναίκα θα πρέπει να στηρίξει τον ρόλο μιας νεαρής ενζενί.