Ξεκινά η μεγάλη ψηφοφορία του Survivor – Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη

Ξεκινά η μεγάλη ψηφοφορία του Survivor – Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη

Πότε θα δούμε τους νέους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Έτοιμοι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στους στίβους μάχης είναι πέντε παλιοί γνώριμοι του Survivor.

Γιάννης Τσίλης, Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνος Θεοδώρου και Σώζοντας Παλαίστρος-Χάρος έχουν φτάσει ήδη στον Άγιο Δομίνικο και προετοιμάζονται να «κοντραριστούν» με τους παίκτες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα τους υποδεχθεί στη παραλία και θα τους παρουσιάσει στους παίκτες το Σάββατο 25 Μαΐου.

Οι περσινοί συμμετέχοντες του παιχνιδιού θα αναμετρηθούν με τους φετινούς μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαΐου. Το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει έξι σπέσιαλ επεισόδια στα οποία θα δημιουργηθούν δυο νέες ομάδες και θα αγωνιστούν για μεγάλα έπαθλα.

Η μια νέα ομάδα θα αποτελείται από τους παλιούς παίκτες του Survivor ενώ η δεύτερη θα αποτελείται από επίλεκτους παίκτες τόσο από την Άσπρη όσο και την Μαύρη ομάδα.

Το Σάββατο όμως, εκτός από αυτή τη πρώτη έκπληξη, οι παίκτες θα έρθουν με ακόμη μια. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει την έναρξη της ψηφοφορίας η οποία θα διαρκέσει 72 ώρες.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Τρίτη 28 Μαΐου. Oι Έλληνες συμμετέχοντες θα βρίσκονται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού ώστε να ψηφίσουν με τη θετική τους ψήφο τους διαγωνιζόμενους που επιθυμούν περισσότερο. Από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των επτά παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές όμως.

Η ψηφοφορία αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που διεξάγονται οι αγώνες ασυλίας. Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα γίνονται με τον ίδιο τρόπο και θα καταλήγουν πάλι σε δύο υποψήφιους. Ο παίκτης όμως που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 72ωρη ψηφοφορία του κοινού.