Η επική ατάκα του Παντελή για τον Πικάσο έκανε τον Κουτσόπουλο να «παγώσει»

Η επική ατάκα του Παντελή για τον Πικάσο έκανε τον Κουτσόπουλο να «παγώσει»

Τι είπε ο παίκτης και ο κριτής δεν ήξερε πώς να αντιδράσει

Η δοκιμασία ανάμεσα στους δυο φιναλίστ του MasterChef είχε ξεκινήσει και οι κατσαρόλες τους είχαν πάρει... φωτιά.

Μετά την αγενή κίνηση της Σπυριδούλας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβηκε στον εξώστη προκειμένου να συζητήσει με τους παλιούς παίκτες που παρακολουθούσαν τους υποψήφιους να παρασκευάζουν ένα μενού έξι πιάτων που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο μέγαλο έπαθλο και στον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Ο παρατηρητικός κριτής εντυπωσιάστηκε από τις κάλτσες του Πάνου, ο οποίος τον ενημέρωσε πως έχει πάρει επίσης κι ένα ζευγάρι με την Μόνα Λίζα και του είπε πως θα του τις δώσει για να τις βάλει στον τελικό.

Τότε ο Παντελής θεώρησε καλό να παρέμβει στη συζήτηση. Τότε ο Παντελής θεώρησε καλό να παρέμβει στη συζήτηση. «Του Πικάσου είναι η...» πρόλαβε να πει ο παίκτης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «πάγωσε» και τον κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια. «Του Πικάσου; Ποιανού Πικάσου;» ψέλισε ο κριτής προσπαθώντας να κρατήσει τα λόγια του.
«Έχουμε σκοτώσει τη γλώσσα, έχουμε σκοτώσει τη χημεία, τη φυσική εδώ πέρα μέσα. Θα μας βλέπουν οι καθηγητές μας από το σχολείο και θα αυτοκτονούν», είπε λίγο αργότερα στη κάμερα της παραγωγής ο Παντελής.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: