Εκνευρίστηκε ο Κουτσόπουλος με την αγένεια της Σπυριδούλας – «Να κοπούν τα πλάνα της»

Εκνευρίστηκε ο Κουτσόπουλος με την αγένεια της Σπυριδούλας – «Να κοπούν τα πλάνα της»

Τι συνέβη στο πλατό ανάμεσα στον κριτή και την παίκτρια στη δοκιμασία λίγο πριν τον τελικό του MasterChef

Μανώλης και Σπυριδούλα έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του MasterChef. Οι δυο φιναλίστ φόρεσαν τις λευκές ποδιές τους και μπήκαν στην κουζίνα προκειμένου να παρασκευάσουν το μενού των έξι πιάτων που τους ζητήθηκε από τους κριτές.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης σε μεγάλα κέφια, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας έκαναν πλάκα με τους παίκτες προκειμένου να τους χαλαρώσουν και να τους βοηθήσουν να αποβάλλουν το άγχος τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, πέρασε από τους πάγκους και των δυο παικτών και τους έκανε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τις παρασκευές τους.

Όταν ο κριτής βρέθηκε στον πάγκο της Σπυριδούλας, ήρθε αντιμέτωπος με μια αγενή κίνηση από την παίκτρια.

Μάταια η Σπυριδούλα ζητούσε συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο εκείνος αποχώρησε από τον πάγκο της και ανέβηκε στον εξώστη.

Τι συνέβη όμως; Ο κριτής πλησίασε τη Σπυρίδουλα για να τη ρωτήσει για τα πιάτα της και εκείνη σηκώθηκε και έφυγε προκειμένου να βάλει στο ψυγείο ένα από τα πιάτα της. Η Σπυριδούλα ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τον σεφ αλλά εκείνος αποχώρησε ενοχλημένος και ανέβηκε στον εξώστη λέγοντας στην παραγωγή: «Να κοπούν όλα τα πλάνα της Σπυριδούλας στον τελικό».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: