Τι τηλεθέαση έκανε η «Αυτοψία» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Τι τηλεθέαση έκανε η «Αυτοψία» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Το βράδυ της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ.

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε για όλα. Για την περίοδο που ανέλαβε τον Ολυμπιακό με 40 εκατομμύρια ευρώ χρέη.

«Από το 2010 και μετά έχω βάλει πάνω από 100 εκατ. ευρώ για εγκαταστάσεις της ομάδας και πολλά σε φόρους και εισφορές. Παραλάβαμε τον Ολυμπιακό με 40 εκατ. ευρώ χρέη και πολλές χορηγίες να έχουν προεισπραχθεί. Όταν ανέλαβε ο Κόκκαλης το χρέος , ήταν το μισό. Έχω βάλει πάνω από 100 εκατ. ευρώ από την τσέπη μου.»

Αλλά και για τους στημένους αγώνες στην Ελλάδα: «Πονεμένη ιστορία η υπόθεση των στημένων. Έχει κανείς πολλούς κύκλους. Σε λίγο καιρό θα δούμε και εδώ ποιοι δικαστές έχουν αναβαθμιστεί. Δεν έχω την παραμικρή ανάμειξη στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Δεν έχω να φοβηθώ» τόνισε και συνέχισε: «Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ελεγκτικούς μηχανισμούς εναντίον μου. Όσο επίπονο και αν είναι αυτό για μένα είμαι και χαρούμενος γιατί όσο κι αν με έχουν ψάξει δεν έχουν βρει το παραμικρό».

Ενώ δεν δίστασε να αποδώσει ευθύνες στον πρωθυπουργό για το κλείσιμο του Mega:

«Έχω μάθει στις επιχειρήσεις και στη ζωή μου, όταν έχω συνέταιρο να αποφασίζω ή να συναποφασίζω αλλά δεν θα έκανα τον «λαγό» για κανένα πολιτικό παιχνίδι ή τον κολαούζο οποιασδήποτε κυβέρνησης  κόμματος. Πίστευα ότι χρειάζονταν στον τόπο οι δύο εφημερίδες.

Ο κ. Τσίπρας και το επιτελείο του είχαν βάλει σκοπό της ζωής τους να κλείσει το Mega. Ήθελαν να κλείσουν και τις δύο εφημερίδες ή να τις αγοράσει κάποιος άλλος άνθρωπος ώστε να είναι σαν το Έθνος, το Documento ή τη Νέα Σελίδα».

Αλλά και για την υπόθεση του Noor 1: «Όσο εμπλέκεται ο Τσίπρας με το Noor 1 άλλο τόσο εμπλέκομαι κι εγώ. Δεν ντρέπομαι ποτέ ούτε για τους φίλους μου ούτε για το τι έχω κάνει μέχρι σήμερα. Την οικογένεια Μητσοτάκη τη γνώρισα μέσω του αείμνηστου πατέρα μου ο οποίος έχει στενές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση. Ήταν ένας άνθρωπος που έχει επαληθευθεί πάρα πολλές φορές. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον γνώρισα.»

Τέλος αποκάλυψε τι ψήφισε στις τελευταίες εκλογές: «Το 2014 πίστεψα πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που είχαμε δει σήμερα. Ψήφισα Ποτάμι σε εκείνες εκλογές. Δεν ψήφισα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ αλλά πίστευα πως μπορεί να κάνουν κάτι διαφορετικό» τόνισε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Δεν κρύβομαι. Τη γνώμη μου τη φωνάζω. Πίστευα πως και η κ. Δούρου θα έκανε κάτι διαφορετικό από τον κ. Σγουρό αλλά έπεσα έξω. Τώρα δεν θα τη στηρίξω».

τηλεθέαση έκανε όμως η Αυτοψία; Την εκπομπή παρακολούθησε 14,5 των τηλεθεατών σε γενικό σύνολο.

Τα υπόλοιπα  προγράμματα της ζώνης:

Για τους ξενύχτηδες

Alpha - Αυτοψία: 14,5%

Ant1 - The 2Night Show: 14,3%

Οpen - Open Mind: 5,7%

EΡΤ1- Δεύτερη Ματιά: 2,1%

Παρακαλούμε περιμένετε ...