Ποια κορυφαία εκπομπή του Star αναμένεται να μην πάρει το «πράσινο» φως τη νέα σεζόν

Ποια κορυφαία εκπομπή του Star αναμένεται να μην πάρει το «πράσινο» φως τη νέα σεζόν

Γιατί αν και θεωρείται «δυνατό» χαρτί του σταθμού δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα την επόμενη χρονιά

Πρόκειται για ένα από τα «δυνατά» χαρτιά του Star και κάθε επεισόδιο του καθηλώνει τους τηλεθεατές ανεβάζοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα υψηλά στον πίνακα των τηλεθεάσεων.

Ο λόγος φυσικά για το MasterChef.

Οι διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην κουζίνα του ριάλιτι παιχνιδιού και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής στο τηλεοπτικό κοινό. Στη συνέχεια μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητας τους μέσα από το σπίτι του MasterChef.

Οι κριτές του παιχνιδιού, έχουν γίνει μια παρέα με τους παίκτες και το κλίμα μεταξύ τους προκαλεί αβίαστο γέλιο και προσφέρει στιγμές συγκίνησης σε αρκετές περιπτώσεις.

Η συνταγή του MasterChef είναι απόλυτα πετυχημένη για το Star.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αν και είναι ένα από τα κορυφαία του σταθμού, αναμένεται να μην πάρει το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος, για τον οποίο ενδέχεται το MasterChef, να μην συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα την επόμενη χρονιά είναι πως οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν θέλουν να... μπουκώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Παρατηρώντας την καθοδική πορεία του... αντίπαλου προγράμματος που προβάλλεται την ίδια ώρα, του Survivor, ο σταθμός δεν θέλει να έχει και το δικό του πρόγραμμα την ίδια... μοίρα.

Το Survivor επί τρεις σεζόν, προβάλλεται συνεχώς. Ενώ ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σάρωσε τις τηλεθεάσεις, και σε κάποιες περιπτώσεις άγγιζε μέχρι και το 70%, ο δεύτερος κύκλος δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό ενώ ο τρίτος κύκλος χρειάστηκε αρκετές τονωτικές... ενέσεις προκειμένου να κρατηθεί σε διψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Από την άλλη, το MasterChef του Star επίσης προβάλλεται επί τρεις σεζόν και τα νούμερα τηλεθέασης του είναι σταθερά.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού όμως θέλουν να δώσουν στο κοινό τη δυνατότητα να πάρει «ανάσα».

Γι’ αυτόν το λόγο, αν και πρόκειται για ένα από τα πολύ «δυνατά» προγράμματα του καναλιού, ενδέχεται να το αφήσουν στο συρτάρι ώστε να το... λησμονήσει το τηλεοπτικό κοινό και να μπορέσουν να το ρίξουν ξανά στη «μάχη» αργότερα.