Με αυτόν τον τρόπο θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor 3

Με αυτόν τον τρόπο θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor 3

Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής του επάθλου του ριάλιτι επιβίωσης

To Survivor, αφού πέρασε από... χίλια κύματα και αλλαγές, σιγά-σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Ωστόσο, στους τηλεθεατές που παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης έχουν προκύψει αρκετές απορίες σχετικά με τον τελικό και πώς θα διεξαχθεί ο τελικός αφού φέτος το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Τόσο οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ όσο και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, στον οποίο ανήκει η εταιρεία παραγωγής, Acun Medya, που έχει τα δικαιώματα του Survivor, γνωρίζουν πως όταν μια... συνταγή είναι επιτυχημένη δεν την αλλάζεις αλλά την τονώνεις.

Αυτό ακριβώς θα συμβεί και στον φετινό τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Λόγω των χαμηλών πτήσεων στον πίνακα τηλεθέασης, οι φήμες ανέφεραν πως το Survivor θα έχει... άδοξο τέλος και πως θα κοπεί πρόωρα. Ωστόσο μετά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο παιχνίδι, όλο και περισσότεροι τηλεθεατές ήθελαν να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου ανεβάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης του παιχνιδιού.

Το Survivor θα ολοκληρώσει κανονικά τον κύκλο του και ο τελικός του θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου με επικρατέστερη ημερομηνία την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Το spoiler του Λιανού για το πώς και πού θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής

Πριν λίγες μέρες, ο Γιώργος Λιανός, έδωσε μια μικρή διαρροή σχετικά με το πού θα διεξαχθεί ο τελικός του Survivor. Ο παρουσιαστής ανέφερε πως οι παίκτες που θα γυρίσουν στην Ελλάδα θα είναι τέσσερις.

Άρα, ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, θα ανακοινωθεί στην Ελλάδα. Ως επικρατέστερος χώρος για τη διεξαγωγή του, φαίνεται να είναι και φέτος το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Η διαφορά του φετινού τελικού του Survivor, θα είναι πως οι νικητές θα είναι δυο και όχι ένας.  Συγκεκριμένα, θα αναδειχθεί ένας Έλληνας και ένας Τούρκος.

Όπως συμβαίνει και στις ψηφοφορίες λόγω του «κανόνα των δυο» που εφαρμόζεται στο παιχνίδι, οι παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό θα είναι δυο Έλληνες και δυο Τούρκοι.

Οι τηλεθεατές Ελλάδας και Κύπρου, θα ψηφίσουν για τον Έλληνα παίκτη που θέλουν να βγει νικητής και οι τηλεθεατές της γειτονικής χώρας για τον Τούρκο.