Αποχώρησε η Ιωάννα από το MasterChef και ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του

Αποχώρησε η Ιωάννα από το MasterChef και ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του

Η πρόταση του σεφ που ξάφνιασε την παίκτρια

Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα και Παντελής Βούρος διαγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία, όμως μόνο ένας κατάφερε να τη κερδίσει.

Η Ασημίνα έφτιαξε το πιάτο με τις λιγότερες αστοχίες και ανέβηκε στον εξώστη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της καθώς στεναχωρήθηκε που η φίλη της Ιωάννα θα έμπαινε στη διαδικασία της δοκιμασίας αποχώρησης.

Η μαγειρική μονομαχία για τη διεκδίκηση της παραμονής στο σπίτι του MasterChef ξεκίνησε ανάμεσα στον Παντελή και την Ιωάννα.

Οι παίκτες διαγωνίστηκαν για τη θέση τους στο παιχνίδι δημιουργώντας ένα πιάτο αντιγραφής από τον guest σεφ Βασίλη Μουρατίδη.

Το αποτέλεσμα, ακόμη μια φορά κρίθηκε στις μικρές αστοχίες, αφού το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του και οι παίκτες που έχουν παραμείνει μέσα σε αυτό είναι οι καλύτεροι.

Ο Παντελής Βούρος συγκέντρωσε 29 βαθμούς, ενώ η Ιωάννα Μπουρλόκα 28 βαθμούς και ήταν αυτή που έπρεπε να αποχωριστεί τη μαύρη της ποδιά.

Η Ιωάννα φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε τους κριτές, έβγαλε τη ποδιά της, και αποχώρησε από τη κουζίνα του MasterChef.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, στην ομάδα του οποίου άνηκε η Ιωάννα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Ο σεφ της τόνισε πως έχει κερδίσει τον σεβασμό του και μπορεί να κλείνει η πόρτα του MasterChef γι’ αυτήν, ωστόσο, η πόρτα του εστιατορίου του θα είναι ανοικτή και στη συνέχεια την πήρε αγκαλιά και τη συνόδευσε μέχρι την έξοδο.