Βαλάντωσε στο κλάμα η Ασημίνα – Η ασυλία που ήθελε να χάσει

Βαλάντωσε στο κλάμα η Ασημίνα – Η ασυλία που ήθελε να χάσει

Η παίκτρια του MasterChef αναδείχθηκε νικήτρια της δοκιμασίας και ξέσπασε σε κλάματα

Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα και Παντελής Βούρος μπήκαν στη κουζίνα του MasterChef προκειμένου να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία.

Ο νικητής της δοκιμασίας θα ανέβαινε στον εξώστη και οι άλλοι δυο παίκτες θα έμπαιναν στην δοκιμασία της αποχώρησης.

Μόλις οι παίκτες μπήκαν στο πλατό, η Ασημίνα Ουστάλλι, φορτισμένη συναισθηματικά ξέσπασε σε κλάματα. Η Ιωάννα προσπάθησε να την ηρεμήσει, όμως δεν τα κατάφερε και επέλεξε να φύγει για λίγο από το πλατό προκειμένου να χαλαρώσει.

Όμως και ο Ζαχίρ Γιαβαρί, που βρισκόταν στον εξώστη και παρακολουθούσε τις συμπαίκτριες του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Από τη δοκιμασία, νικήτρια αναδείχθηκε η Ασημίνα, καθώς τα πιάτα που προετοίμασε είχαν τις λιγότερες αστοχίες και ήταν αυτή που κέρδισε την ασυλία.

Μετά την ανακοίνωσή του αποτελέσματος από τους κριτές του MasterChef, η Ασημίνα βαλάντωσε στο κλάμα και άφησε να εννοηθεί πως θα προτιμούσε να χάσει και να τη κερδίσει η φίλη της Ιωάννα.

Η παίκτρια, ανέβηκε στον εξώστη και οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την αγκαλιάσουν για να την ηρεμήσουν.

Μάταια όμως. Ο Πάνος Ιωαννίδης απευθυνόμενος στην παίκτρια την ρώτησε: «Ασημινάκι, γιατί κλαις αγάπη μου;» ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της τόνισε πως είναι ένα παιχνίδι και πως όλοι θα διαγωνιστούν με όλους μέχρι το τέλος.