Ξέφυγε η κατάσταση στο Survivor – Ο Χικμέτ άρπαξε από τον λαιμό τον Γιουσούφ

Ξέφυγε η κατάσταση στο Survivor – Ο Χικμέτ άρπαξε από τον λαιμό τον Γιουσούφ

Η ποινή που επέβαλλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους δυο παίκτες

Πολλές οι εντάσεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Μετά τον άγριο καβγά του Μπόρα με τον Ατακάν στο πρώτο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού και προκάλεσε την παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί, τα νεύρα μεταφέρθηκαν και στο τέλος του αγώνα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Σάκη Τανιμανίδη.

Μπόρα και Κατερίνα Δαλάκα διαπληκτίστηκαν έντονα, με τον Τούρκο παίκτη να αφήνει υπονοούμενα στην Ελληνίδα για την αδυναμία που δείχνει στον συμπαίκτη της, Ατακάν.

Οι παίκτες των δυο ομάδων, μεταφέρθηκαν άλλη μια φορά στον στίβο μάχης ώστε να κοντραριστούν για ένα ακόμα έπαθλο φαγητού.

Ο αγώνας, όπως σε κάθε κούρσα, κρίνεται στον τελικό στόχο. Γιουσούφ και Χικμέτ έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως ο Χικμέτ αποδείχθηκε πιο εύστοχος και πήρε τον πόντο για την ομάδα του.

Ο τρόπος που πανηγύρισε εκνεύρισε τον Γιουσούφ, ο οποίος του πέρασε τον κρίκο που κρατούσε στο χέρι... κολάρο και τον τραυμάτισε στη μύτη. Ο Χικμέτ αντέδρασε άμεσα και βούτηξε από τον λαιμό τον Γιουσούφ. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπάθησαν να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον όμως οι παίκτες δεν μπορούσαν να κρατηθούν με τίποτα.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί σταμάτησε τον αγώνα και ενημέρωσε τους δυο παίκτες πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται λόγω της άσχημης συμπεριφοράς τους και πως πρέπει να μεταφερθούν εκτός στίβου μάχης ενώ θα τους ανακοινωθεί η τελική ποινή τους στο τέλος του αγώνα.

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο τσακωμός ανάμεσα στον Yusuf και τον Hikmet αναστάτωσε και τις δύο ομάδες!? ... Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα με το link στο bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις