Έπεσε ξύλο στο Survivor – Παρενέβη ο Ατζούν για να ηρεμήσει τους παίκτες

Έπεσε ξύλο στο Survivor – Παρενέβη ο Ατζούν για να ηρεμήσει τους παίκτες

Άγριο περιστατικό στον στίβο μάχης ανάμεσα στους Τούρκους παίκτες

Τα νεύρα και οι εντάσεις δεν λένε στα σταματήσουν στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες του Survivor έχουν φτάσει στα όρια τους και η πείνα τους προκαλεί εκνευρισμό με αποτέλεσμα οι στίβοι μάχης συχνά να μετατρέπονται σε... ρίνγκ.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Μαύρη ομάδα, έκανε την ανατροπή και ήταν αυτή που πήρε τον τελικό πόντο άρα και το έπαθλο του φαγητού. Οι παίκτες των δυο ομάδων, μετά το πάρτι της ένωσης, πεινούσαν πολύ και ήταν κάτι που το ανέφεραν και στον Σάκη Τανιμανίδη, στην έναρξη του παιχνιδιού.

Μπόρα και Ατακάν πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή μια κίνηση του πρώτου. Ο Μπόρα, στο τέλος του παιχνιδιού και ενώ ο Ατακάν πανηγύριζε τη νίκη με τους συμπαίκτες του, πέρασε από δίπλα του και τον σκούντηξε. Αυτό εξόργισε τον Ατακάν ο οποίος ζήτησε τον λόγο από τον Μπόρα και τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν.

Οι ψυχραιμότεροι, μπήκαν στη μέση για να εμποδίσουν τον Ατακάν να χτυπήσει τον Μπόρα ενώ άμεσα επενέβη και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος πρότεινε να δουν τι ακριβώς συνέβη στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες.

Ο Τούρκος παρουσιαστής και παραγωγός τους ξεκαθάρισε πως φταίνε και οι δυο για το άγριο περιστατικό και πως πρέπει να ηρεμήσουν.