H μακαρονάδα που έφερε τον καυγά και το άδειασμα των παικτών στον Τόνι

H μακαρονάδα που έφερε τον καυγά και το άδειασμα των παικτών στον Τόνι

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Εντάσεις για μια μακαρονάδα, η στρατηγική του Χικμέτ και το δημόσιο άδειασμα στον Τόνι από τους πρώην συμπαίκτες του ήταν μερικά από όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Η στρατηγική του Χικμέτ προβληματίζει τους συμπαίκτες του

Έντονος προβληματισμός φαίνεται πως επικρατεί στην Άσπρη ομάδα του Survivor με τη συμπεριφορά του Χικμέτ.

Οι Τούρκοι συμπαίκτες του, με τους οποίους έχει περάσει και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, άφησαν να εννοηθεί πως ο Χικμέτ λειτουργεί βάση στρατηγικής με μόνο σκοπό να ανεβάσει τα στατιστικά του στοιχεία.

Σαμπριέ και Οκάϋ, σε συζήτηση που είχαν μεταξύ τους, αποτραβηγμένοι από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, πέταξαν τα «καρφιά» τους ενώ ο Οκάϋ τόνισε πως ο Χικμέτ τον επιλέγει να παίξει μαζί του μόνο όταν είναι σίγουρος ότι θα πάρει τη νίκη.

Η Σαμπριέ από την άλλη η οποία έχει έρθει σε ρήξη με τον Χικμέτ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της λέγοντας πως δρα σκεπτόμενος τη νίκη.

Όμως και ο Χικμέτ πέταξε τις σπόντες του για την Σαπριέ, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε πως η Σαμπριέ τσακώνεται με όλους προκειμένου να καλύψει τις κακές της επιδόσεις στους στίβους μάχης και για να γίνει διάσημη.

Μια μακαρονάδα έκανε την Μπουσρά να αγανακτήσει και τον Μπόρα να ξεσπάσει

Οι δυο ομάδες του Survivor μπήκαν στο στίβο μάχης και διεκδικούσαν μια λαχταριστή μακαρονάδα.
Η Μπουσρά, ενώ έφτασε τη κούρσα της μέχρι τέλους, φάνηκε άτυχη στον στόχο ο οποίος είναι αυτός που καθορίζει και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συμπαίκτες της από την Άσπρη ομάδα, προσπαθούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα να την συμβουλεύσουν. Οι παίκτες μιλούσαν όλοι μαζί και η Μπουσρά δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος της έλεγε τι και ποιον έπρεπε να ακούσει τελικά.

Στο τέλος του αγώνα και αφού η Μπουσρά έχασε τον πόντο, αγανάκτησε με τους συμπαίκτες της και τους έκανε παρατήρηση τονίζοντας τους πως την επόμενη φορά να μην μιλάνε όλοι μαζί γιατί άλλα της λέει ο ένας και άλλα ο άλλος.

Η παρατήρηση αυτή όμως προκάλεσε την έκρηξη του Μπόρα ο οποίος ξέσπασε κατά της συμπαίκτριας του.

«Κλαιγόταν όλη μέρα ο Τόνι» – Απίστευτο άδειασμα από όλους στον πρώην παίκτη του Survivor

Στο Συμβούλιο του Νησιού, το οποίο προβλήθηκε χθες, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, ήταν ο Τόνι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το Survivor.

Ο παίκτης, όταν άκουσε το αποτέλεσμα από τα χείλη του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, βούρκωσε και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από παλιούς και νέους συμπαίκτες και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σπύρος, με τον οποίο ο Τόνι είχε αρκετές διαφορές και είχαν συγκρουστεί πολλές φορές, δέχθηκε με ικανοποίηση το αποτέλεσμα ενώ η Δήμητρα έβγαλε έναν αναστεναγμό ανακούφισης.

Η αποχώρηση του Τόνι ήταν το θέμα συζήτησης και στις δυο καλύβες, τόσο το βράδυ όσο και το πρωί.

«Νομίζω ότι ο Τόνι έφυγε πιο άσχημα από όλους τους παίκτες που έχουν φύγει. Έφυγε με κακό όνομα» ήταν η φράση που ακούστηκε στην καλύβα της Μαύρης Ομάδας ενώ ο Παναγιώτης τόνισε πως ο Τόνι: «Κλαιγόταν όλη μέρα! Να φτάσω στο πάρτι της ένωσης και να φτάσω στο πάρτι της ένωσης» ανέφερε.

Ο Παναγιώτης θέλησε να συζητήσει με τον Σπύρο, το επόμενο πρωί το συγκεκριμένο θέμα και ο διάλογος ήταν απολαυστικός:

«Παναγιώτης: Ανακουφισμένο σε βλέπω
Σπύρος: Με τι πράγμα;
Παναγιώτης: Με την αποχώρηση
Σπύρος: Ποια αποχώρηση; δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς»

Ο Σπύρος στη συνέχεια, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε πως ναι μεν ανακουφίστηκε με την αποχώρηση του Τόνι, καθώς ένιωθε μονίμως τα μάτια του να είναι καρφωμένα πάνω του ωστόσο στεναχωρήθηκε κιόλας.

«Συνειδητοποίησε ότι κάποια πράγματα από αυτά που έκανε ήταν χοντρά. Στεναχωρήθηκα που την είδα να στεναχωριέται. Ήρθε με αγκάλιασε μου είπε καλή συνέχεια.» ανέφερε ο Σπύρος.

Από την άλλη, ο Κυριάκος Πελεκάνος, ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Τόνι ανέφερε πως: «Νομίζω όλοι χάρηκαν με την αποχώρηση. Δεν είδα κανέναν στο συμβούλιο να στεναχωριέται που έφυγε ο Τόνι. Μην είμαστε ψεύτες. Δεν νομίζω να λείψει σε κανέναν.» τόνισε ο παίκτης.