Οι νικητές της ασυλίας, ο τσακωμός και το σοκ του Τανιμανίδη στο Survivor

Οι νικητές της ασυλίας, ο τσακωμός και το σοκ του Τανιμανίδη στο Survivor

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. «Άσπροι» και «Μαύροι» έδωσαν μάχη για να κερδίσουν την ασυλία, ωστόσο δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά οι εντάσεις.

Ο τσακωμός και η παρέμβαση του Acun

Την ώρα του αγωνίσματος ένας απίστευτος τσακωμός συνέβη μεταξύ του Γιουσούφ και του Χικμέτ. Ο Χικμέτ έσπρωξε τον Γιουσούφ γεγονός που τον ενόχλησε και εκείνος του όρμησε. Οι δυο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και το παιχνίδι σταμάτησε.

Ο Acun είπε: «Παιδιά είδαμε τι έγινε, τι κατέγραψαν οι κάμερες. Οι συστάσεις είναι προς τον Χικμέτ…»! Δείτε το απίστευτο σκηνικό στο Survivor Ελλάδα -Τουρκία!

Το σοκ του Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης έμεινε άφωνος με την αποκάλυψη των παικτών πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο survivor Ελλάδα – Τουρκία!

Μια αποκάλυψη που σόκαρε τον παρουσιαστή πριν τον αγώνα ασυλίας του έκαναν οι παίκτες.

Τι του είπαν όμως; Οι παίκτες παρατήρησαν πως στη μία ομάδα ο μέσος όρος ηλικίας είναι 24 και στην άλλη ομάδα ο μέσος όρος είναι 32.

Ο Σάκης αρχικά σοκαρίστηκε και μετά τους είπε: «Μου κάνετε πλάκα; Αποκλείεται».

Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Ήταν ο πρώτος αγώνας ασυλίας και απαιτούσε ταχύτητα και ευστοχία. Στον αγώνα λοιπόν υπήρχαν εντάσεις, σταμάτησε για λίγο ωστόσο αυτοί που κέρδισαν τελικά ήταν η λευκή ομάδα.

Ο αγώνας τελείωσε 7-10 με την «λευκή» ομάδα να κερδίζει και να πανηγυρίζει, ενώ η «μαύρη» ομάδα δεν έκρυψε την απογοήτευση της.