Τα νεύρα του Λιανού, ο τραυματισμός του Βασιλικού και η νέα εποχή για τις δυο παραλίες

Τα νεύρα του Λιανού, ο τραυματισμός του Βασιλικού και η νέα εποχή για τις δυο παραλίες

Όσα είδαμε στο χθεσινό Survivor

Στο συμβούλιο της Κυριακής του Survivor , ο Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσε στους παίκτες πως πλέον θα αγωνίζονται σε δύο μεικτές ομάδες, οι οποίες θα έχουν το όνομα μαύροι και άσπροι.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Γιώργος Λιανός ρώτησε ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση της ομάδας λίγο πριν τους ανακοινώσει το τελευταίο έπαθλο πριν την ένωση.

Ενώ είδαμε και τον έρωτα του Ερμε και της Ρίας να πηγαίνει σε άλλο...επίπεδο. Ενώ η Σαμπριέ έδειξε την ενόχληση της.

Από την άλλη ο Τόνι προσπάθησε να εξηγήσει στην Σαμπριέ να μην πάει στην τουαλέτα και εκείνη να του δείξει πως θα πάνε μαζί για καρύδες. Οι δυο παρουσιαστές προσπάθησαν να βοηθήσουν τους παίκτες με την συνεννόηση τους για να υπάρχει μια καλή συνύπαρξη στις δυο ομάδες.

Το έπαθλο το οποίο θα κέρδιζαν οι παίκτες πριν την ένωση ήταν μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ. Την  ώρα του αγωνίσματος είδαμε τον Βασιλικό να τραυματίζεται και να πέφτει κάτω στο έδαφος με παίκτες και γιατρούς να πέφτουν από πάνω του.

Ο τραυματισμός του τελικά ήταν εσωτερικός.

Οι Έλληνες έχασαν τελευταία στιγμή το αγώνισμα με τον Γιώργο Λιανό να εκνευρίζεται και να φωνάζει και την Αφροδίτη που αγωνιζόταν να μην πιστεύει την αντίδραση του.

 

Η ήττα έφερε εκνευρισμό στην Κατερίνα Δαλάκα. Μετά το τέλος και του δεύτερου αγωνίσματος, τη στιγμή που ο Σάκης συγκέντρωσε τις δυο ομάδας ώστε να τους ανακοινώσει πως από αύριο τα δεδομένα αλλάζουν, η Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε γιατί θεωρεί πως προσφέρει στην ομάδα χωρίς να το εκτιμάνε και να την ακούνε.