H ένταση για την κατσαρόλα, το δώρο του Χιμκέτ και ο γάμος της Δαλάκα στο Survivor

H ένταση για την κατσαρόλα, το δώρο του Χιμκέτ και ο γάμος της Δαλάκα στο Survivor

«Εδώ είμαστε, Ελληνοτουρκικός έρωτας»

Οι παίκτες του Survivor διαγωνίζονται καθημερινά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου με σκοπό να κερδίσουν τα έπαθλα και κυρίως αυτά που αποτελούνται από φαγητό.

Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και η πείνα έχουν φέρει τους παίκτες στα όρια τους και οι καβγάδες δεν αργούν να στηθούν ακόμη και για μικρές αφορμές.

Στην ελληνική καλύβα, η Ελπίδα και η Ρία, καθισμένες στην ακρογιαλιά, εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τους συμπαίκτες τους που δεν βοηθούν στις καθημερινές δουλειές.

«Έχουμε έρθει από έναν αγώνα που χάσαμε, πεινάμε όλοι και οι μισοί εξαφανίστηκαν για να ψάξουν καρύδα, μισή ώρα. Και εδώ το τηγάνι σε λίγο θα βγάλει σκουλήκια και κατσαρίδες. Εγώ είμαι δηλαδή η χαζή που κάθομαι και αφιερώνω χρόνο, δέκα λεπτά παραπάνω να τρίψω, να καθαρίσω και να φάμε σαν άνθρωποι;» ακούγεται να λέει η Ελπίδα σε έντονο ύφος.

Η Ρία, συμφώνησε μαζί της και πρόσθεσε: «Δεν είσαι χαζή... Απλά συγκεκριμένοι άνθρωποι κάνουν συγκεκριμένες δουλειές. Απλά κάποιοι άνθρωποι δεν συμμετέχουν στα του σπιτιού.».

Μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ο Νίκος πέταξε τα... καρφιά του για τους συμπαίκτες του που είναι όλη τη μέρα εξαφανισμένοι αλλά εμφανίζονται από το... πουθενά για να φάνε! «Η αλήθεια είναι ό,τι όσον αφορά τις δουλειές εδώ στην καλύβα, έχιε παραγίνει λίγο το κακό. Δεν συμμετέχουν όλα τα παιδιά, τόσο στις δουλειές στο άναμμα της φωτιάς, στο μαγείρεμα, στο καθάρισμα, στο να καθαρίσουμε καρύδες, να κόψουμε καρύδες, τα πέντε έξι πράγματα που έχουμε να κάνουμε. Δεν συμμετέχουν όλοι αλλά όλοι βρίσκονται την ώρα του φαγητού, έτοιμοι να φάνε.» ανέφερε ο Νϊκος.

Η Ρία με τη σειρά της δήλωσε κουρασμένη: «Έχουμε κουραστεί να κάνουμε καθημερινά τις ίδιες δουλειές τα ίδια άτομα. Οι τρεις άλλες κοπέλες, είναι η αλήθεια πως δεν είναι πάρα πολύ ενεργές. Η Αφροδίτη στην αρχή, ήταν πιο ενεργή, με το μαγείρεμα. Αλλά το τελευταίο διάστημα έχει απομακρυνθεί από αυτές τις δουλειές. Το εκφράσαμε σήμερα, οπότε ευελπιστώ να αλλάξει αυτό.» είπε η παίκτρια στην κάμερα.

Οι καθημερινές δουλειές έγιναν θέμα συζήτησης στην ελληνική καλύβα του Survivor, με τους παίκτες να εναντιώνονται στην Δήμητρα. Η παίκτρια αντέδρασε τονίζοντας πως κάνει δουλειές καθημερινά. Ο Βασίλης Βασιλικός σε δηλώσεις του παρατήρησε πως η Δήμητρα δεν συνεισφέρει τόσο πολύ πλέον στις καθημερινές δουλειές της καλύβας και τόνισε πως αυτό συμβαίνει επειδή μια εβδομάδα πριν, η παίκτρια ήταν πολύ καλή αγωνιστικά, πράγμα που της έδωσε την αυτοπεποίθηση πως δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

«Είναι δυνατόν να έφυγε αυτός;» – Η αποχώρηση του Πάτρικ έγινε θέμα συζήτησης στις καλύβες

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει ο Πάτρικ Ογκουνσότο μόλις μια εβδομάδα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξη της όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του Πάτρικ.

Ο Σπύρος, ο οποίος ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρησε έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής και εξέφρασε το... παράπονο του που έφυγε ο Πάτρικ και έμεινε ο Τόνι, ο οποίος ήταν ο τρίτος υποψήφιος. «Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, μας ένωσε σαν ομάδα. Μας έφερε γούρι, θετικός άνθρωπος. Είναι δυνατόν να έφυγε αυτός; Στεναχωρήθηκα..» είπε ο Σπύρος.

Η αποχώρηση του Πάτρικ όμως έγινε θέμα συζήτησης και στην τούρκικη καλύβα του Survivor καθώς οι παίκτες τόνισαν πως δεν τους επηρεάζει κάπως, αφού δεν τον θεωρούσαν δυνατό παίκτη.

Η κίνηση του Χικμέτ που συγκίνησε την ελληνική ομάδα του Survivor

Ο Χικμέτ έχει προκαλέσει αρκετές φορές με την στάση του και τις κινήσεις του την ελληνική ομάδα του Survivor.

Μάλιστα, δεν ήταν και λίγες οι φορές που παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με κάποιον από τους άνδρες είτε της δικής του ομάδας είτε της αντίπαλης.

Ο πιο πρόσφατος καβγάς του Χικμέτ, ήταν αυτός με τον Τόνι ο οποίος όμως έληξε με τους δυο παίκτες να δίνουν τα χέρια και να ζητάνε ο ένας στον άλλον συγγνώμη αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες τους αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Τούρκος παίκτης, φαίνεται πως έχει καλύτερη διάθεση τις τελευταίες μέρες και θέλησε να κάνει μια κίνηση προς την ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα, τους έφτιαξε ένα τάβλι και τους το έκανε δώρο.

«Το δώρο είναι για να δυναμώσει η φιλία μας» ανέφερε ο Χικμέτ μεταξύ άλλων και πλησίασε την ελληνική ομάδα.

Οι Έλληνες παίκτες συγκινήθηκαν με την κίνηση του Χικμέτ και έσπευσαν όλοι να τον ευχαριστήσουν μη μπορώντας να κρύψουν και την έκπληξη τους.

Ζήτησαν σε γάμο την Δαλάκα – Η ατάκα της Σαμπριέ άναψε «φωτιές»

Οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε ένα ακόμα αγώνισμα φιλίας. Ο Σπύρος με τον Ατακάν και η Ελπίδα με την Σαμπριέ κέρδισαν και ήταν αυτοί που επέλεξαν με ποιους συμπαίκτες τους ήθελαν να απολαύσουν το έπαθλο.

Ατακάν, Μελίσα, Σπύρος και Αφροδίτη επιλέχθηκαν από τους παίκτες και όλοι μαζί χαλάρωσαν και απόλαυσαν το έπαθλο τους.

Το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες ήταν χαλαρό και δεν πέρασε απαρατήρητο πως η Κατερίνα Δαλάκα είχε έρθει κοντά με τον Ατακάν.

Η Σαμπριέ τότε ξεκίνησε να... τρολάρει τους δυο παίκτες αναφέροντας πως πήγαν για να ζητήσουν σε γάμο την Κατερίνα Δαλάκα.

Κατερίνα και Ατακάν ξέσπασαν σε γέλια ενώ λίγη ώρα αργότερα η Ελπίδα, σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής έκανε λόγο για έναν ελληνοτουρκικό έρωτα.

«Εδώ είμαστε. Ελληνοτουρκικός έρωτας. Παρατήρησα μια συμπάθεια ανάμεσα στους δυο παίκτες. Θέλω να δω και τη συνέχεια. Είμαι περίεργη να μάθω τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.» είπε η παίκτρια.