Η τηλεοπτική επιστροφή του Λαζόπουλου και η μάχη της τηλεθέασης

Η τηλεοπτική επιστροφή του Λαζόπουλου και η μάχη της τηλεθέασης

Τι συνέβη στη προβολή των πρώτων δυο επεισοδίων και η δύσκολη συνέχεια

Τρία χρόνια τηλεοπτικής απουσίας και η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου έχει πλέον συμβεί.

Η τελευταία εκπομπή του Αλ Τσαντίρι Νιουζ είχε προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Alpha τον Ιούνιο του 2016. Πλέον σε νέα τηλεοπτική στέγη, ο Λάκης κρατάει συντροφιά κάθε Τρίτη ή μήπως όχι;

Δυο επεισόδια και τα νούμερα τα οποία σημείωσε η εκπομπή στα πρώτα δυο επεισόδια μπορεί να είναι ικανοποιητικά για το κανάλι, αλλά για τον ίδιο τον Λαζόπουλο σίγουρα δεν είναι.

Είναι γεγονός, πώς είναι νωρίς ακόμα για το αν θα θεωρηθεί επιτυχημένο ή όχι, ωστόσο φαίνεται πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να ζεστάνει το κοινό.

Το Αλ Τσαντίρι, «χώθηκε» στο πρόγραμμα της τηλεοπτικής σεζόν του Open στα μέσα της χρονιάς και κλήθηκε να αντιμετωπίσει μεγαθήρια που ήδη έχουν κερδίσει το κοινό τους.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει απέναντι του ένα «Τατουάζ» και ένα «MasterChef»  που βρίσκονται στο απόγειο της τηλεθέασης τους. Εκτός από το γεγονός πως το κοινό, έχει καταλήξει στα προγράμματα που θέλει να παρακολουθήσει, ο Λάκης έχει να βρει και τα πατήματα του σε μια νέα τηλεοπτική στέγη.

Τα νούμερα της τηλεθέασης που σημείωσε το Αλ Τσαντίρι στην πρεμιέρα του ήταν 15,7% του γενικού συνόλου, απέναντι σε MasterChef και Τατουάζ που σημείωσαν 18% και 22,1% αντίστοιχα.

Στο δεύτερο επεισόδιο το Αλ Τσαντίρι έκανε 11,1% ενώ το MasterChef 19,2% και το Τατουάζ 24,5%.

Μετά από 12 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας στον Alpha, το Αλ Τσαντίρι βρίσκεται φέτος στο Open.

Ιδιαίτερα αγχωμένος προσπαθεί ακόμα να βρει τον παλιό του εαυτό, ωστόσο κάποιες συνθήκες δεν ευνοούν.

Το πρόγραμμα είναι ζωντανό, το Αλ Τσαντίρι βγαίνει μέσα από την Ακτή Πειραιώς και οι θαυμαστές του, ανάμεσα τους και η πιστή θαυμάστρια του Λαζόπουλου, Ανθούλα είναι εκεί να τον στηρίξουν. Από τα πρώτα δυο επεισόδια, έχουν βρεθεί και στο πλευρό του σημαντικοί καλεσμένοι που τον στηρίζουν απόλυτα, όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και άλλα λαμπερά ονόματα.

Ωστόσο ήδη από το δεύτερο επεισόδιο προέκυψαν κάποια τεχνικά προβλήματα.

Όπως ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος, από το πρωί της Τρίτης, όλα πήγαν λάθος και παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα. Τα βίντεο που είχαν προγραμματιστεί να παίξουν χάθηκαν λόγω μιας διακοπής ρεύματος ενώ άλλα δεν «έφυγαν» σωστά με τα αντίστοιχα κείμενα που τα συνόδευαν με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να αφήνει θέματα στην άκρη και να πηγαίνει στα επόμενα.

Κάποια στιγμή, δεν άντεξε ο Λάκης Λαζόπουλος και μιλώντας στο κοινό είπε: «Σήμερα έχει γίνει εδώ, θα την πω την λέξη, της π...ας! Δηλαδή, κάποια στιγμή, εδώ που δοκιμάζαμε τα βίντεο και τρέχαμε το πρωί, έγινε μια διακοπή ρεύματος, και τα χάσαμε όλα. Πάθαμε έναν πανικό! Στείλαμε τα βίντεο στη Δάφνη, να ετοιμαστούν, αυτά ερχόντουσαν λίγα λίγα. Έφταναν από δω, έφταναν από εκεί, και τώρα μου λένε ότι αυτά που ήταν να έρθουν τώρα δεν ήρθαν ποτέ!» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα προβλήματα αυτά, συν το γεγονός πως το επεισόδιο της Τρίτης 26/03 δεν θα προβληθεί, αλλά θα προβληθεί την Δευτέρα 25 Μαρτίου λόγω του αγώνα της εθνικής Ελλάδος δεν βοηθάνε τον ηθοποιό.

Ο ηθοποιός όμως έχει την απόλυτη στήριξη του καναλιού και τα νούμερα του πρώτου επεισοδίου τους ικανοποίησαν απόλυτα. Το ότι υπήρχε πτώση στο δεύτερο επεισόδιο δεν είναι κάτι που τους ανησυχεί, καθ'ότι υπήρχαν και τα τεχνικά προβλήματα που είναι αναμενόμενα συνήθως σε ένα καινούργιο πρόγραμμα το οποίο είναι και εξωτερική παραγωγή. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα ζωντανό πρόγραμμα με ότι αυτό συνεπάγεται και εκείνος κατάφερε να αντεπεξέλθει μια χαρά.

Σίγουρα ο Λάκης, θα βρει τα πατήματα του και θα καταφέρει να κερδίσει κι άλλο «έδαφος» στον πίνακα τηλεθέασης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πλησιάζει προεκλογική περίοδος, που είναι σίγουρο πως με τα σκετσάκια του και τους γνωστούς καυστικούς τους σχολιασμούς του θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

1
σχόλιο
  1. avatar Μιχαλης

    Εάν θέλει να ξανακερδισει τον κόσμο καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την εκπομπή του και να μην το παίζει πολτικος ανάλυσης και καθοδηγητής όπως παρότρυνε τον κόσμο να ψηφίσει τον Τσίπρα στις προηγούμενες εκλογές και τώρα έχει διαψευστεί σε όλα. Εαν δει μια εκπομπή του παλιά πριν τις εκόγες θα καταλάβει γιατί έχει σημερα αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης.Και πάλι Πολλά είναι...

Παρακαλούμε περιμένετε ...