Εκνευρισμός Λαζόπουλου – «Απόψε έγινε της π…ς!»

Εκνευρισμός Λαζόπουλου – «Απόψε έγινε της π…ς!»

Τι συνέβη στο δεύτερο επεισόδιο του Αλ Τσαντίρι και ξέσπασε ο παρουσιαστής

Το δεύτερο επεισόδιο του Αλ Τσαντίρι προβλήθηκε χθες ζωντανά από τη συχνότητα του Open και ο Λάκης Λαζόπουλος προσπάθησε πάρα πολύ να πάνε όλα... ρολόι.

Όμως, τίποτα δεν πήγε όπως τα ήθελε και όπως τα είχε προγραμματίσει ο ίδιος και η παραγωγή. Όπως ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος, από το πρωί, όλα πήγαν λάθος και παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα. Τα βίντεο που είχαν προγραμματιστεί να παίξουν χάθηκαν λόγω μιας διακοπής ρεύματος ενώ άλλα δεν «έφυγαν» σωστά με τα αντίστοιχα κείμενα που τα συνόδευαν με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να αφήνει θέματα στην άκρη και να πηγαίνει στα επόμενα.

Κάποια στιγμή, δεν άντεξε ο Λάκης Λαζόπουλος και μιλώντας στο κοινό είπε: «Σήμερα έχει γίνει εδώ, θα την πω την λέξη, της π...ας! Δηλαδή, κάποια στιγμή, εδώ που δοκιμάζαμε τα βίντεο και τρέχαμε το πρωί, έγινε μια διακοπή ρεύματος, και τα χάσαμε όλα. Πάθαμε έναν πανικό! Στείλαμε τα βίντεο στη Δάφνη, να ετοιμαστούν, αυτά ερχόντουσαν λίγα λίγα. Έφταναν από δω, έφταναν από εκεί, και τώρα μου λένε ότι αυτά που ήταν να έρθουν τώρα δεν ήρθαν ποτέ!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.