Φιλιππίδης – Χαϊκάλης ετοιμάζουν συνεργασία έκπληξη για του χρόνου

Φιλιππίδης – Χαϊκάλης ετοιμάζουν συνεργασία έκπληξη για του χρόνου

Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα των δυο φίλων

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης εκτός από πολύ καλοί φίλοι είναι και στενοί συνεργάτες. Οι δυο τους, ανεβαίνουν συχνά στο θεατρικό σανίδι και χαρίζουν στιγμές απίστευτου γέλιου στους θεατές.

Οι δυο ηθοποιοί, χθες Τρίτη 12/03/2019 βρέθηκαν στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στην πρεμιέρα της εκπομπής του Αλ Τσαντίρι και του έκαναν ποδαρικό καθώς ήταν οι πρώτοι του καλεσμένοι.

Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης και Λάκης Λαζόπουλος, αφού ολοκλήρωσαν το σκετς τους και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που βρέθηκε στο κέντρο για να τους απολαύσει ανακοίνωσαν και τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, του χρόνου το χειμώνα, οι τρεις τους θα συνεργαστούν. Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Παύλος Χαϊκάλης θα πρωταγωνιστήσουν στη γαλλική κωμωδία «Βρε, καλώς τους» (όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της παράστασης) και ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τους σκηνοθετήσει. Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Βρετάνια και οι τρεις ηθοποιοί είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την θεατρική τους σύμπραξή.