Ο καυγάς στο συμβούλιο, τα νεύρα του Χικμέτ και η αποχώρηση

Ο καυγάς στο συμβούλιο, τα νεύρα του Χικμέτ και η αποχώρηση

Ημέρα γεμάτη ένταση η χθεσινή για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης Survivor

Ημέρα αποχώρησης η χθεσινή για τους παίκτες του Survivor, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να δουν έναν συμπαίκτη τους να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και το παιχνίδι επιβίωσης.

Πριν γίνει όμως αυτό, οι δυο ομάδες διαγωνίστηκαν για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού. Συγκεκριμένα λαχταριστά παπουτσάκια με κιμά. Αν και η ελληνική ομάδα, πάλεψε έντονα δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο ακόμη μια φορά.

Στο χθεσινό επεισόδιο, υπήρχε και δεύτερος αγώνας με έπαθλο μπουρεκάκια με κιμά και αναψυκτικό. Το έπαθλο κατέληξε στην Αφροδίτη, τη Δήμητρα, τον Παναγιώτη και τον Τόνι από την ελληνική ομάδα και τον Okay, τον Bora, τη Melisa και τη Sude από την τουρκική.

Οι παίκτες μετά το τέλος των αγωνισμάτων μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημέρωσε επίσης πως σε λίγες μέρες θα εμφανιστεί ακόμη ένας παίκτης ο οποίος θα μπει στην ελληνική ομάδα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ποδοσφαιριστή Πάτρικ Ογκουνσότο.

Οι άνδρες της ελληνικής ομάδας ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα του ονόματος του ενώ η Κατερίνα Δαλάκα προσπαθούσε να καταλάβει ποιος είναι.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός δεν κράτησαν πολύ καθώς μια πρωτοφανής κόντρα ανάμεσα στον Χικμέτ και τον Τόνι Σταυράτη τάραξε τους παίκτες των δυο ομάδων.

«Δεν θέλω να πω ούτε γεια στην ελληνική ομάδα μέχρι να φύγει αυτό το άτομο. Μην με παρεξηγήσουν, ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά αυτή είναι η απόφαση μου.» είπε ο Χικμέτ για τον Τόνι.

Αφορμή στάθηκε μια συμφωνία που είχαν κάνει οι παίκτες για το έπαθλο του κοινού αγωνίσματος Ελλάδας και Τουρκίας. Ο Τόνι είχε συμφωνήσει σε περίπτωση που κερδίσει να μοιραστεί το έπαθλο με τον Βασίλη, τον Χικμέτ και τον Οκάυ. Όμως η στάση του Χικμέτ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν άρεσε στον Τόνι, ο οποίος ακύρωσε τη συμφωνία. «Επειδή είναι υπερόπτης και έκλεβε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τόνι για τον Χικμέτ.

Η κόντρα ανάμεσα στους δυο παίκτες τελείωσε με την παρέμβαση του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και προχώρησαν στην ανακοίνωση του παίκτη που έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor και αυτός ήταν ο Βασίλης Σίμος.