Έκλεισε ο ποδοσφαιριστής – Πότε ενδέχεται να μπει στην ελληνική ομάδα του Survivor

Έκλεισε ο ποδοσφαιριστής – Πότε ενδέχεται να μπει στην ελληνική ομάδα του Survivor

Έχει φτιάξει ήδη βαλίτσες και ετοιμάζεται να πετάξει για Άγιο Δομίνικο

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ενημερώσει τους παίκτες του Survivor Ελλάδα – Τουρκία πως θα ενισχυθούν με νέους παίκτες. Μετά την Κατερίνα Δαλάκα και την Σαμπριγέ ακόμη ένας παίκτης θα κάνει την εμφάνιση του στον Άγιο Δομίνικο.

Το φετινό Survivor έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.  Και αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατά το κάστινγκ επέλεξε αθλητικούς παίκτες με αντοχές για να απαρτίσουν τις δυο ομάδες του Survivor.

Ο παίκτης που θα εμφανιστεί στον Άγιο Δομίνικο και θα ενταχθεί στην ελληνική ομάδα είναι λοιπόν αθλητής και συγκεκριμένα ποδοσφαιριστής.

Πρόκειται για τον Νιγηριανό, Πάτρικ Ογκουνσότο ο οποίος είχε αποκαλύψει πως πριν από δυο χρόνια είχε κάνει αίτηση για το Survivor 2 αλλά τελικά τότε δεν επιλέχθηκε. Ο ποδοσφαιριστής νιώθει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του και έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την χώρα.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο έχει ήδη φτιάξει βαλίτσες και ετοιμάζεται να πετάξει με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. Στους τηλεοπτικούς δέκτες, η εμφάνιση του Πάτρικ αναμένεται να γίνει μετά το επεισόδιο της ερχόμενης Τρίτης.