Τα απίστευτα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την Νικολέττα Ράλλη και τον Γιώργο Μαυρίδη

Τα απίστευτα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την Νικολέττα Ράλλη και τον Γιώργο Μαυρίδη

Έδωσε τα «ρέστα» του ο παρουσιαστής

Ο Νίκος Μουτσινάς, διαθέτει χιούμορ και δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο στη showbiz. Έτσι δεν του πέρασε απαρατήρητη η χιουμοριστική δημοσίευση της Νικολέττας Ράλλη για τον χωρισμό της αλλά ούτε και η απόφαση του Γιώργου Μαυρίδη να σβήσει την κοινή τους φωτογραφία.

«Ανακάλυψα σήμερα το πρωί ότι η Νικολέττα Ράλλη έχει χιούμορ. Ανάρτησε σήμερα μια φωτογραφία που έλεγε: «Η Νικολέττα Ράλλη βρήκε μέσα σε 4 μήνες τους δύο έρωτες της ζωής της και εγώ ακόμα δεν μπορώ να βρω ρε π… εκείνο το τζιν μπουφάν που πήρα πριν 2 χρόνια, μες στο σπίτι.»

«Ο Γιώργος Μαυρίδης από την άλλη, μάλλον δεν έχει και τόσο χιούμορ γιατί… έσβησε τη φωτογραφία με τη Νικολέττα Ράλλη και τον σκύλο. Παιδιά, πένθος! Δεν σας έχει τύχει κι εσάς πάνω στα νεύρα να πείτε θα σβήσω τη φωτογραφία; Τη σβήνεις όμως; Σβήνονται οι θύμισες ρε Γιώργο; Διαγράφονται όλες εκείνες οι στιγμές πάνω στους βράχους; Που η αλμύρα μαστίγωνε τα κορμιά σας; Που ο ήλιος σας έκαιγε; Που ο σκύλος σας έπαιρνε μάτι; Πώς να ξεχαστούν όλα αυτά;», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.