Ξαφνικό «αντίο» της Τσαπανίδου από τα Μέσα του Μαρινάκη

Ξαφνικό «αντίο» της Τσαπανίδου από τα Μέσα του Μαρινάκη

Η διαφορετική φιλοσοφία οδήγησε στην παραίτηση

Ξαφνική αποχώρηση από τα Μέσα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η Πόπη Τσαπανίδου μέσω mail που απέστειλε στους συνεργάτες της, τους ενημέρωσε πως λήγει την συνεργασία της με την Αλτερ Έγκο, χωρίς να τους αναφέρει κάτι περισσότερο.

Η δημοσιογράφος, είχε αναλάβει χρέη διευθύντριας του τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς και είχε αναλάβει προσωπικά το casting των δημοσιογράφων που θα στελέχωναν το νέο αυτό εγχείρημα του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά όμως, η Πόπη Τσαπανίδου και ο ιδιοκτήτης της Alter Ego, αποφάσισαν να χωρίσουν τους επαγγελματικούς τους δρόμους λόγω της διαφορετικής φιλοσοφίας που έχουν στην προσέγγιση των ειδήσεων.

Η Πόπη Τσαπανίδου, μέσω email ενημέρωσε τους συνεργάτες της πως αποχωρεί από την Alter Ego χωρίς να τους αναφέρει κάτι άλλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 28 Φεβρουαρίου έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση 2 αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο μόνος που είχε καταθέσει φάκελο με τον οποίο εκδήλωσε το ενδιαφέρον του. Ωστόσο, ακόμη μια άδεια, παραμένει «ορφανή» μέχρι στιγμής.