Κατερίνα Ζαρίφη: Τι ισχύει με το «κόψιμο» της εκπομπής της και το συμβόλαιο με το Open

Κατερίνα Ζαρίφη: Τι ισχύει με το «κόψιμο» της εκπομπής της και το συμβόλαιο με το Open

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο νεανικό κοινό που στοχεύει ο σταθμός

Τις τελευταίες ώρες, η είδηση πως η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, Ποιος ρωτάει;, η οποία προβάλλεται από τον σταθμό Open «κόβεται» κάνει τον γύρω του διαδικτύου. Η παρουσιάστρια, αν και είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο νεανικό κοινό, (κοινό το οποίο στοχεύει ο σταθμός της Παιανίας) δεν κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Οι φήμες βασίστηκαν σε αυτά τα χαμηλά νούμερα και ανέφεραν πως η εκπομπή της «κόβεται» άρον – άρον μετά το Πάσχα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, αυτό που ισχύει είναι πως η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, Ποιος ρωτάει;, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της και τα επεισόδια θα προβάλλονται μέχρι τον Ιούνιο, που τελειώνει και η τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων του Open και γι’ αυτό το συμβόλαιο που έχει με τον σταθμό θα ανανεωθεί για ακόμη έναν χρόνο.

Ήδη, η Κατερίνα Ζαρίφη, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού για το επόμενο project το οποίο θα αναλάβει.

Αν αυτό το project αφορά πάλι την εκπομπή Ποιος ρωτάει;, ή κάτι καινούργιο, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Στο τραπέζι των συζητήσεων όμως, έχουν πέσει δυο ακόμη ιδέες, να αναλάβει την παρουσίαση είτε μιας νέας εκπομπής είτε ενός τηλεπαιχνιδιού.