Ξέσπασε σε κλάματα παίκτης του Power of Love μετά την αποκάλυψη

Ξέσπασε σε κλάματα παίκτης του Power of Love μετά την αποκάλυψη

Η Μαρία Μπακοδήμου πίεσε για απαντήσεις

Οι κοινές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον Γιάννη Κοπιδάκη και την Αργυρώ Τσιοράνου από το Power of Love δημιούργησαν πολλά ερωτήματα για το κατά πόσο γνωριζόντουσαν από πριν οι δυο τους.

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Μαρία Μπακοδήμου, ρώτησε ευθέως των παίκτη για τον είχαν κάποια σχέση πριν μπουν στο παιχνίδι.

«Το ήθελα πάρα πολύ σαν εμπειρία να έρθω εδώ, μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι το παρακολουθούσα όσο μπορούσα πέρυσι. Ζητώ ένα συγγνώμη από τους συμπαίκτες που μου δεν φάνηκα έτσι όπως έπρεπε να φανώ και να τους πω την αλήθεια εξαρχής. Με την Αργυρώ όντως είχαμε σχέση και είχαμε διακόψει περίπου 3 μήνες πριν το παιχνίδι. Όμως όταν ήρθα εδώ είχα στο μυαλό μου ότι δυο άνθρωποι πρέπει να γνωριστούν εδώ, εάν και εφόσον γνωρίζονται θα αποκλειστούν από το παιχνίδι. Οπότε εγώ κόμπλαρα πάρα πολύ, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω όσον αφορά πρώτα εμένα και δεύτερον αυτή την κοπέλα. Εγώ για αυτή την κοπέλα νιώθω πολλά πράγματα, νιώθω συναισθήματα που δεν έχω ξανανιώσει για άλλη. Την είδα εδώ και όντως θέλω να την ξαναδιεκδικήσω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου που δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια από την αρχή για να μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια», παραδέχτηκε ο Γιάννης Κοπιδάκης ενώπιον όλων των συμπαικτών του προκαλώντας συγκίνηση στα κορίτσια με τα όσα είπε.