Ηλιάκη: Είναι καλό πια που δεν δουλεύουμε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά

Ηλιάκη: Είναι καλό πια που δεν δουλεύουμε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά

«Με τον Νίκο δεν έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλοι στις ζωές μας, έχει ο καθένας τις παρέες του, τους φίλους του»

Για την σχέση που έχει τώρα με τον Νίκο Μουτσινά μίλησε η Μαρία Ηλιάκη. Σε συνέντευξη που έδωσε στη «Φωλιά των Κου Κου» σχολίασε:

«Το βρήκα πολύ έξυπνο εκ μέρους του. Κατάλαβε ότι του πάει πάρα πολύ αυτή η ζώνη, αυτή η ώρα, αυτή η εκπομπή, οπότε νομίζω ότι είναι πάρα πολύ έξυπνο αυτό που έκανε να πάει να κάνει αυτό το πράγμα εκεί την ώρα που το κάνει. Του ταιριάζει απόλυτα. Ο Νίκος τότε είχε κουραστεί στο "Δέστε τους" και θεώρησε ότι πρέπει να το σταματήσει. Τότε τον είχε κουράσει, ξεκουράστηκε και το ξανακάνει. Αφού του πάει και το βρίσκω πολύ φυσιολογικό. Την έχω δει την εκπομπή του και μ’ αρέσει.

Ο κόσμος νόμιζε ότι επειδή με τον Νίκο ήμασταν κάθε μέρα μαζί ότι ήμασταν αυτοκόλλητοι. Με τον Νίκο δεν έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλοι στις ζωές μας, έχει ο καθένας τις παρέες του, τους φίλους του… Είναι όμως τόσα αυτά που μας δένουν, τα έχουμε ζήσει όλα μαζί. Δεν γίνεται να μην υπάρχω στη ζωή του με έναν τρόπο και αυτός στη δική μου. Και οι δύο ξέρουμε ότι είναι καλό πια που δεν δουλεύουμε μαζί».