Καίτη Φίνου: Συγκλονιστική εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού

Για όλους και για όλα μίλησε η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2night Show"

Η Καίτη Φίνου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο "The 2night Show" για το πρόβλημα υγείας της, τα παραπανίσια κιλά και το γεγονός ότι έφτασε να σιχαίνεται τον εαυτό της.

«Το τηλέφωνο σταμάτησε να χτυπάει το 1998 για δουλειές που θα ήθελα να κάνω εγώ. Ήρθε κάποια στιγμή η στεναχώρια τότε και με χτύπησε στον θυρεοειδή και άρχισα να παχαίνω. Άρχισα να πρήζομαι, να φουσκώνω, είχα έκτακτες συστολές πάνω στην σκηνή, ένα πνίξιμο στο λαιμό που νομίζεις ότι πεθαίνεις, όταν δεν ξέρεις τι είναι, ψιλοκρίσεις πανικού, όλα αυτά μαζί», είπε.

Και συνέχισε μιλώντας για τον θυρεοειδή και τη θεραπεία που κάνει.

«Έμεινα ένα χρόνο χωρίς δουλειά, το χρόνο που πάχυνα και έφτασα 100 κιλά και, και έβαψα τα μαλλιά μου καστανά γιατί με σιχαινόμουν τόσο πολύ, σιχαινόμουν να με δω, μόνο τον καθρέφτη μου που δεν είχα σκεπάσει και δεν ήθελα να βγω έξω... Κάποια μέρα ήρθε η μικρή μου αδερφή και μου λέει "πάμε μια βόλτα στη θάλασσα". Σηκώθηκα, δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι. Πήγαμε μια βόλτα και μου λέει "πρέπει να βρεις μια δουλειά, μια οποιαδήποτε δουλειά, ας μην είναι αυτή που αγαπάς, θα έρθει κι αυτή στην ώρα της" και βρίσκω τα βιβλία» πρόσθεσε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...