Το συγκινητικό αντίο του Βασίλη Ζούλια στον αδελφό του

Ο Βασίλης Ζούλιας, περνάει δύσκολες ώρες και αιτία είναι ο θάνατος του αγαπημένου του αδερφού, Χρήστου, από καρκίνο στον πνεύμονα.

Ο ίδιος έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, συνοδεύοντάς το από μια κοινή τους φωτογραφία.

«Τα μεγάλα.. μεταμφιεσμένα σε πόνο.. δώρα της ζωής.... Χτες ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία να αποχαιρετίσω τον αδερφό μου λέγοντας του τα τελευταία λόγια αγάπης πριν ταξιδέψει στο φως που έδειχνε με το δάχτυλο του μέρες τώρα... Δεν ήμασταν ποτέ κοντά ...ήταν ο γιος του πατριού μου αλλά ζούσαμε σαν αδέρφια και οικογένεια... κάτι που είχε λείψει και στους δυο από νωρίς στη ζωή... Μου έδωσε έναν πατέρα και του έδωσα μια μητέρα....», έγραψε στο facebook.

Και κατόπιν πρόσθεσε:

«Πριν τέσσερις μήνες διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο στον πνεύμονα και χτες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή αφού πριν είχε χαιρετίσει τη γυναίκα του, σφίγγοντάς της το χέρι και χαϊδεύοντας της το μάγουλο... Εγώ καθόμουν δίπλα του πριν σταματήσει να αναπέει και του έδωσα αυτές τις τελευταίες στιγμές όση αγάπη έκρυβα μέσα μου για αυτόν τα τελευταία σαράντα χρόνια που ζήσαμε σαν αδέρφια... Πόσες φορές αποφεύγουμε την οικειότητα ακόμη ή κυρίως... με τους δικούς μας ανθρώπους από φόβο... Οι στιγμές στο τέλος δεν είχαν φόβο... Μόνο αγάπη... Σε ευχαριστώ Θεέ μου για την ευκαιρία... Αντίο και γρήγορα στο φως αδερφές μου... Και ας μην ήσουν....».

Παρακαλούμε περιμένετε ...