Ο Μάκης Πουνέντης μιλά για την κόντρα Καινούργιου – Ηλιάκη

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν συχνά τη δημοσιότητα είναι ο Μάκης Πουνέντης. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο, όχι μόνο για τα "καρφιά" που εκτοξεύει σε κάθε σχεδόν εκπομπή του, αλλά και για τις αμφιλεγόμενες εξόδους του.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εδώ και καιρό έχει έρθει σε ρήξη με τη συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Ηλιάκη. Όλα αυτά δε δίστασε να σχολιάσει ο Μάκης Πουνέντης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ.

"Ναι, τι πρόβλημα υπάρχει; Όλοι οι φίλοι μου δουλεύουν σε άλλα κανάλια. Δηλαδή, αν αύριο συναντήσω την Ελένη (Μενεγάκη) και θελήσω να βγάλω μια φωτογραφία, να μην το κάνω;" είπε για τη συνάντησή του με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ για την αντίδραση της Ηλιάκη είπε απερίφραστα: "Εγώ έχω τσακωθεί με περισσότερους από ό,τι η Μαρία. Αλλά ποτέ δεν της έχω πει "μη σε δω με αυτούς". Ούτε εκείνη μου είπε ποτέ τίποτα".

Όσο για την κόντρα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, ο Μάκης Πουνέντης σχολιάζει: "Είμαι στο μαγαζί του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, του συντρόφου της Κατερίνας. Στα εγκαίνια. Είμαι στο κεντρικό τραπέζι, τρώμε και πίνουμε μαζί, βγάλαμε και μια φωτογραφία. Ποιο είναι το μεμπτό; Δεν θεωρώ ότι πάνω στο κέφι και στη χαρά είναι κακό να βγάλεις μια φωτογραφία. Η Κατερίνα δεν είναι η καλύτερή μου φίλη. Τυχαίνει ωστόσο, να βρισκόμαστε πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα. Δε θα με μπλοκάρει το γεγονός ότι η Κατερίνα είναι απέναντί μας ή ότι δεν μιλάει με τη Μαρία, άρα δε θα βγάλω φωτογραφία. Το σκέφτομαι πιο απλά. Περνώ καλά εκείνη τη στιγμή, βγάζω μια φωτογραφία. Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικά όλα αυτά. Μπορεί έπειτα από έξι μήνες να δούμε τη Μαρία και την Κατερίνα να βγάζουν φωτογραφία αγκαλιά. Σε αυτόν τον χώρο συμβαίνουν πολλά".

Παρακαλούμε περιμένετε ...