«Φωτιά» στο παλάτι για τα βασιλικά σουτιέν της Ελισάβετ

«Φωτιά» στο παλάτι για τα βασιλικά σουτιέν της Ελισάβετ

Το πολυτελές λονδρέζικο κατάστημα εσωρούχων Rigby & Peller έχασε τη σημαντικότερη πελάτισσά του

Η πρώην ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας που έφτιαχνε εσώρουχα για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β 'έβαλε τα κλάματα την Πέμπτη, καθώς η ίδια εξέφρασε τη στενοχώρια της που η εταιρεία έχασε το βασιλικό ένταλμα μετά τη δημοσίευση του βιβλίου της που αποκαλύπτει λεπτομέρειες των συναντήσεων της με την μονάρχη στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η June Kenton και η εταιρία της Rigby & Peller έχασε το προνόμιο να επιμελείται προσωπικά το fitting για τα σουτιέν της Βασίλισσας, μόλις κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό της βιβλίο με τίτλο «Storm in a D-Cup».

Η 82χρονη δάκρυσε, καθώς εξηγούσε ότι με τα απομνημονεύματα της είχε σκοπό να περιγράψει την εμπειρία της με τους γαλαζοαίματους που έχει εξυπηρετήσει, καθώς εκτός από την Βασίλισσα Ελισάβετ, έχουν αγοράσει εσώρουχα από την ίδια, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η Λαίδη Ελισάβετ Μπόους-Λυόν.

«Είπα μόνο ότι πήγαινα εκεί, όχι ό, τι συνέβαινε. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για το τι έκανα εκεί με τη βασίλισσα ή την πριγκίπισσα Μαργαρίτα» είπε η συγγραφέας.

Η Kenton ήταν η επίσημη «corsetiere» της Ελισάβετ από το 1980 και επισκέπτονταν τακτικά το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η αυτοβιογραφία της κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017.

Τι είναι το βασιλικό ένταλμα

Το βασιλικό ένταλμα παραχωρείται ονοματικά σε ένα άτομο και του δίνει την άδεια μεταξύ άλλων να διαφημίζει πως οι υπηρεσίες του διατίθενται και για το Παλάτι. Περίπου 800 επιχειρήσεις κατέχουν αυτή τη στιγμή εντάλματα, τα οποία αναθεωρούνται ανάλογα με το πόσο συχνά γίνεται χρήση των υπηρεσιών τους από τη βασιλική οικογένεια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...