Σπανούλης για έκτο παιδί: Το λήγουμε εδώ με την Ολυμπία, από μακριά και σε διαφορετικά δωμάτια

Σπανούλης για έκτο παιδί: Το λήγουμε εδώ με την Ολυμπία, από μακριά και σε διαφορετικά δωμάτια

«Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε»

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έκρυψε την χαρά του μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κουκου» και τόνισε ότι η ισοπαλία που υπάρχει στο σπίτι και την οικογένεια, δίνει την ευκαιρία στους δύο χαρούμενους γονείς να σταματήσουν εδώ.

«Έκτο. Οι κόρες και οι γιοί μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική, δεν ήμουν μέσα. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή για ότι δεν έρχεται, υπομονή για να το αλλάξουμε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...