Μαρία Σολωμού: Για ποιο λόγο δεν συνέχισε στη «Βερβερίτσα» με τον Νίκο Μουτσινά

Μαρία Σολωμού: Για ποιο λόγο δεν συνέχισε στη «Βερβερίτσα» με τον Νίκο Μουτσινά

«Ο Νίκος άλλαξε γνώμη πέρσι δυο, τρεις φορές»

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους λόγους που αποχώρησε από την παράσταση «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά.

«Όταν ένα έργο πάει δεύτερη χρονιά λες, ευτυχώς Παναγία μου γλίτωσα τις πρόβες. Έχει όλο το άλλο κομμάτι, βέβαια, της επανάληψης που από ένα σημείο και μετά είναι λίγο κουραστικό. Στην προκειμένη περίπτωση, θα πω πως, με τον Νίκο περάσαμε ένα μια χρονιά σούπερ και ένα καλοκαίρι μαγικό. Πως κόλλησαν όλα τα πράγματα γιατί είχαμε πολύ καλή διάθεση. Διάθεση διακοπών και δουλειάς συγχρόνως.

Το θέμα, όμως, ήταν ότι ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή, νωρίς σχετικά, ότι από τη στιγμή που θα πάμε και περιοδεία δεν θα το πάει δεύτερη χρονιά το έργο. Άλλαξε γνώμη πέρσι δυο τρεις φορές και κάποια στιγμή μου λέει, "Μαρία, έχω αγχωθεί και φοβάμαι πως μέσα σε όλη αυτή την τρέλα που ζω, δεν θα το κάνω και θα μείνεις χωρίς δουλειά". Μου είπε, οπότε, να κλείσω και αν το κάνει… δεν πειράζει. "Δεν θα είσαι, εσύ βαριόσουν κιόλας" και είχε και δίκιο.

Κάπως έτσι έγινε. Δεν στεναχωρήθηκα. Βλέπω πως όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο.

Τελικά θα το κάνει και νομίζω τώρα θα το κάνει αλλιώς, του… άλλαξε τα φώτα» κατέληξε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...