Η συγκίνηση του Χάρη Ρώμα: Εφόσον δεν έκανα παιδί, είναι αυτό το παιδί μου

Η συγκίνηση του Χάρη Ρώμα: Εφόσον δεν έκανα παιδί, είναι αυτό το παιδί μου

«Το λέω και συγκινούμαι. Με αγαπάει πολύ και εγώ την αγαπάω»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» αλλά και στην ανιψιά του που υποδύεται την «Βάλια».

«Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. «Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη ανιψιά μου, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε».

Ενώ όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν θα πάνε μαζί στο πλατό της εκπομπής εκείνος απάντησε.

«Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου».

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...