Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Άννα Παναγιωτοπούλου

«Η κ. Παναγιωτοπούλου ίσως γνωρίζει κάποια πράγματα για μένα»

O Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε σε όλα. Στην πρόταση γα το Survivor, στον Ανδρέα Γεωργίου, τον Alpha και όσα είπε για εκείνον η Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Μου έγινε μια πολύ σημαντική οικονομικά πρόταση για το All Star Survivor. Σίγουρα είναι τιμητικό, αλλά από την άλλη δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Ήταν για να συμμετέχω ως παίκτης

Δεν θεωρώ ότι θα έπαιρνα μέρος στις 8 λέξεις, γιατί έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του. Έχουν ξεκινήσει οι 8 λέξεις, εγώ έχω ξεκινήσει άλλα πράγματα, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.

Οι συζητήσεις μας με τον Alpha για το ντοκιμαντέρ ήταν για μετά τον Δεκέμβριο. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που να έχουμε συμφωνήσει με τον Alpha, ούτε με κάποιον άλλο σταθμό», λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η απάντηση που δίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Άννα Παναγιωτοπούλου είναι η εξής: «Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κόψω το δικαίωμα από την κ. Παναγιωτοπούλου να ανεβάσει κάποιον σε σκάφος. Από εκεί και πέρα, η κ. Παναγιωτοπούλου ίσως γνωρίζει κάποια πράγματα για μένα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένας γνωστός ηθοποιός με την ανάλογη εμπειρία κλπ, αλλά είναι κάτι που προσπαθώ και θα ήθελα πραγματικά κάποια στιγμή να την γνωρίσω από κοντά και να μου δώσει τη συμβουλή της».

Παρακαλούμε περιμένετε ...