Οι δηλώσεις του Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας προκάλεσαν ταραχή στη showbiz

Οι δηλώσεις του Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας προκάλεσαν ταραχή στη showbiz

Η νέα ανάρτηση του τραγουδιστή περί «μόδας και μαγκιάς»

Με μια συνέντευξή του, ο Πάνος Καλίδης προκάλεσε αναταραχή στην εγχώρια showbiz. Ο τραγουδιστής μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν δέχθηκε ερώτηση περί ομοφυλοφιλίας και εξέφρασε την άποψη του.

«Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας...» ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε και πρόσθεσε αναφερόμενος στους γάμους, τα σύμφωνα συμβίωσης και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. «Ακριβώς, εκεί θέλω να καταλήξω, αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο.».

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στη showbiz, οι οποίοι μέσω του instagram εξέφρασαν την αντίθεση τους στα όσα είπε ο Πάνος Καλίδης.

Ο τραγουδιστής, μέσω ενός instastory αναφέρθηκε ξανά στο θέμα της ομοφυλοφιλίας:
«Επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτήν τη δήλωση ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων... Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού, μια έλξη δυο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική... Αυτό όμως δεν είχε καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς» έγραψε στην ανάρτηση του.

Οι αντιδράσεις της Showbiz.

Αθηνά Οικονομάκου: «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κουπεπέ».

Αντίνοος Αλμπάνης: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα».

Νίκος Μουτσινάς: : «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω.. Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

 

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...