Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε αύξηση στο προσωπικό της μετά από χρόνια

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε αύξηση στο προσωπικό της μετά από χρόνια

Οι δύο γάμοι και η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ την έκαναν να πάρει την απόφαση αυτή

Πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις του Μπάκιγχαμ τον τελευταίο χρόνο, καθώς στο Παλάτι έγιναν δυο γάμοι (ένας του πρίγκιπα Χάρι και ο άλλος της πριγκίπισσας Ευγενίας), δυο γεννήσεις ( του μικρού Άρτσι και του Λούι) και μια υψηλή επίσκεψη εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Ιούνιο.

Γεγονός που σημαίνει πως η βασίλισσα Ελισάβετ είχε φορτωμένο πρόγραμμα συναντήσεων και όλο το βάρος είχε πέσει στο προσωπικό των Ανακτόρων.

Το υπηρετικό προσωπικό ήταν εκείνο που έπρεπε να ετοιμάσει τις παραπάνω σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις και η βασίλισσα Ελισάβετ αναγνώρισε τη δουλειά τους. Πώς; Αποφάσισε να κάνει στο προσωπικό της αύξηση της τάξεως του 4%.

Αυτή είναι η πρώτη αύξηση που έκανε στο προσωπικό της μετά από χρόνια, ενώ θεωρείται και γενναιόδωρο με το προσωπικό να χαίρεται για το επιπλέον ποσό που θα δει στο μισθό του.

«Για πολύ καιρό, οι αυλικοί βασίστηκαν στην πίστη τους και στο γεγονός πως αγαπούν πολύ την βασίλισσα Ελισάβετ και τρέφουν μεγάλο σεβασμό για εκείνη» δήλωσε μια πηγή στην Sun.

«Αλλά έχασαν πολλά από τα προνόμια που είχαν με αυτή την χαμηλή αμοιβή και πολλοί ήταν εκείνοι που δυσκολεύονταν να τα βγάλουν πέρα. Έτσι αυτή η αύξηση θα τους βοηθήσει πραγματικά» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ένα υπόμνημα που δόθηκε στο βασιλικό προσωπικό που εργάζεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο κάστρο Γουίνδσορ, στο Μπαλμόραλ και στο Σάντριγκαμ, ανέφερε πως όσοι έπαιρναν λιγότερα από 56.000 λίρες, θα είναι αυτοί που θα δουν την αύξηση, η οποία προβλέπεται να ωφελήσει περίπου 400 χαμηλόμισθους από το προσωπικό, μεταξύ των οποίων υπηρέτες, μπάτλερ και σερβιτόροι.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...