Το τρυφερό σχόλιο του Κωστόπουλου για τη λήξη της συνεργασίας του με τη Μαντώ Γαστεράτου

Το τρυφερό σχόλιο του Κωστόπουλου για τη λήξη της συνεργασίας του με τη Μαντώ Γαστεράτου

Ο παρουσιαστής σχολίασε την ανάρτησή της πρώην συμπαρουσιάστριας του

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, την Κυριακή, ανακοίνωσε πως η εκπομπή του στο Open, «Όλα Λάθος» έφτασε στο τέλος της και δεν ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές.

Η συμπαρουσιάστρια του, Μαντώ Γαστεράτου, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να ευχαριστήσει τον Πέτρο Κωστόπουλο για τη συνεργασία τους ενώ άφησε αιχμές και για τους «καλοθελητές».

«Ποτέ μην κρίνεις έναν άνθρωπο απ' αυτά που έχεις ακούσει για εκείνον χωρίς να τον γνωρίζεις και να μην σε επηρεάζει η γνώμη τον άλλων. Δώσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να δεις, να αξιολογήσεις, να βγάλεις συμπεράσματα μόνος σου. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να μιλήσω για την γνωριμία μου με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όταν μου έγινε η πρόταση από το opentvgr να συνεργαστώ μαζί του, ένας θεός ξέρει πόσες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Ειδικά μετά το πρώτο μας ραντεβού (αφού διαφωνούσαμε στα πάντα) είπα στον εαυτό μου: "Μαντουλα σε κάθε εκπομπή για την παλεύεις θα παίρνεις υπογλωσσια" και ήμουν τόσο λάθος ρε φίλε! Ο άνθρωπος αυτός είναι γλυκύτατος, τρομερά ευαίσθητος και απίστευτος πλακατζής. Χαίρομαι που γνώρισα και συνεργάστηκα με έναν άνθρωπο με ψυχή ενός πιτσιρίκα που έχει φουλ όρεξη για ζωή...».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, από τη δική του πλευρά απάντησε στην ανάρτησή αυτή με ένα τρυφερό σχόλιο.

«Σ αγαπώ! Και σε ευχαριστώ.. Που ήσουν τόσο καλή στη δουλειά σου και τόσο κανονικό παιδί σπάνιο σε αυτό που έζησα τόσα χρόνια στην tv..Τώρα θα ζήσεις ό,τι πιο ωραίο έχεις κάνει στη ζωή σου.. Σου αξίζει μωρό μου...Δεν αξίζει σε όλους...».

Παρακαλούμε περιμένετε ...