Ηθοποιός απολύθηκε επειδή χαστούκισε συναδέλφους της

Ηθοποιός απολύθηκε επειδή χαστούκισε συναδέλφους της

Η παράσταση που θα έπαιζε ακυρώθηκε λίγο πριν ανέβει

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος διάσημος κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά και παράλογες απαιτήσεις με αποτέλεσμα κάποιες φορές να χάνουν και την δουλειά τους.

Αυτή την φορά η καμπάνα χτύπησε για την Φέι Ντάναγουέι που απολύθηκε από την παράσταση του  του Broadway «Τea at Five» επειδή χαστούκισε συναδέλφους της.

Η 78χρονης ηθοποιός απολύθηκε από τους παραγωγούς του θεατρικού, Μπεν Φέλντμαν και Σκοτ Μπεκ. Οι παραγωγοί αναφέρουν σε ανακοίνωση τους:

«Aνακοινώνουμε ότι σήμερα διακόψαμε την συνεργασία μας με την Φέι Ντάναγουέι. Τα σχέδια μας για το έργο είναι να γίνει πρεμιέρα στις αρχές του έτους με μια νέα ηθοποιό στον ρόλο που είχε μέχρι τώρα».

Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού δεν έχει σχολιάσει το θέμα.

Η New York Post  γράφει ότι η ηθοποιός χαστούκισε κάποιους συναδέλφους της στα παρασκήνια, με αποτέλεσμα η παράσταση στις 10 Ιουλίου να ακυρωθεί, λίγα λεπτά μάλιστα πριν ξεκινήσει.

Ο σεναριογράφος της παράστασης,  Μάθιου Λομπάρνμτο, δημοσίευσε το εν λόγω δημοσίευμα στο facebook σχολιάζοντας «Χμμ... Ναι».

Το 1994 η Ντάναγουέι είχε απολυθεί από την παραγωγή Sunset Boulevard από τον Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, επειδή η φωνή της δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον ρόλο.

Η διαφωνία τους λύθηκε στα δικαστήρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...