Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του Γιάννη Καπετάνιου και ο ρόλος του Σεφερλή

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του Γιάννη Καπετάνιου και ο ρόλος του Σεφερλή

«Κάθε βράδυ, όταν τελείωνε η παράσταση, πήγαινα και φιλούσα τον Μάρκο...»

Ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε συνέντευξή στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και αναφέρθηκε στον γάμο που δεν έχει κάνει ακόμα, για τη σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει περάσει.

«Από το 1993 κάνω διακοπές στο Δελφινάριο. Μόνο το καλοκαίρι του 1994 κάθισα και από εκεί και πέρα είμαι σερί, χειμώνα – καλοκαίρι. Θα νομίζουν όλοι ότι έχω λεφτά με ουρά. Εμείς είμαστε μεροδούλι μεροφάι, έξι μήνες δουλεύουμε, αν δουλέψουμε, και τους άλλους έξι μήνες τρώμε από τα έτοιμα αν έχουν περισσέψει.

Με τον Μάρκο είμαστε μαζί τόσα χρόνια γιατί εκτός από φιλία μας συνδέει και μια σκηνική αλληλεγγύη. Και ο Μάρκος και η Έλενα χρόνια θέλουν να με παντρέψουν, έχω δώσει και υποσχέσεις από σκηνή, αλλά χωρίς... δεκάρα πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου; Εκτός κι αν μου κάνουν δώρο το γάμο.

Η πιο δύσκολη στιγμή που έχω περάσει με τον Μάρκο ήταν όταν είχε φύγει μια κοπέλα που ήμασταν πέντε χρόνια μαζί. Εκείνη τη χρονιά, στην παράσταση, κάθε βράδυ όταν τελείωνε η παράσταση πήγαινα και τον φιλούσα. Κάθε βράδυ όμως. Στο τέλος, όταν τελείωνε η σεζόν, μου λέει “κάθε βράδυ έρχεσαι και με φιλάς” του λέω ήσουν η ψυχοθεραπεία μου. Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καπετάνιος.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...