Εκνευρισμός Ρώμα για τις δηλώσεις της Διαβάτη: Δεν μπορούν να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι

Εκνευρισμός Ρώμα για τις δηλώσεις της Διαβάτη: Δεν μπορούν να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι

«Έχει άδικο η Χρυσούλα και η δήλωση είναι ως και ρατσιστική»

Καλεσμένος στην κυπριακή τηλεόραση και την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας προκειμένου να μιλήσει για τα επαγγελματικά του βήματα.

Η συζήτηση κάποια στιγμή πήγε στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη η οποία καλεσμένη χθες σε τηλεοπτικό πάνελ τόνισε μεταξύ άλλων: ««Αυτά με απογοητεύουν και λυπάμαι τον ελληνικό λαό. Από που και ως πού; Και τι μπορεί να προσφέρει ένας προβεβλημένος άνθρωπος σε έναν άλλον, τέτοιου χώρου σαν τον δικό μας; Τι μπορεί να προσφέρει από πολιτική, από προβλήματα, δηλαδή είναι τρελά αυτά τα πράγματα. Δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Αυτά με απογοητεύουν και με τρομάζουν, γιατί είμαι και γιαγιά, είμαι και μαμά, θα είμαι και προγιαγιά σε λίγο και σκέφτομαι τα παιδιά μου. Αλλιώς δεν με νοιάζει εμένα. Την καριέρα μου την έκανα».

Ακούγοντας ο Χάρης Ρώμας τις δηλώσεις αυτές έγινε έξαλλος και δήλωσε: «Είμαι τομεάρχης πολιτισμού στην Αθήνα και ασχολούμαι με την πολιτική. Η Χρυσούλα Διαβάτη δεν έχει δίκιο για τα λεγόμενά της, ότι οι ηθοποιοί δεν κάνουν στην πολιτική. Είναι πολύ καλή ηθοποιός στο είδος της. Πάντα οι «Χρυσούλες» λένε αλλά πρέπει να υπάρχει αντίλογος. Το δικαίωμα του εκλέγειν και το εκλέγεσθαι είναι δικαίωμα όλων. Απλά πρέπει να γίνεται μια προσεκτική ανάγνωση. Δεν μπορούν να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Δεν έχω μπει σε κόμμα και δεν θα το κάνω ποτέ. Είμαι πολιτικοποιημένος, όχι κομματοποιημένος. Έχει άδικο η Χρυσούλα και η δήλωση είναι ως και ρατσιστική».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...