Η Ασημίνα του MasterChef 3 ξεκαθαρίζει πώς θέλει τον άντρα

Η Ασημίνα του MasterChef 3 ξεκαθαρίζει πώς θέλει τον άντρα

Ποια η σχέση της με τον Πάνο Τόγια μετά το τέλος του παιχνιδιού

Ασημίνα και Πάνος αρκετές φορές στον «αέρα» του MasterChef έκαναν... παιχνίδια και άφηναν να εννοηθεί πως διατηρούν σχέση.

Τι συμβαίνει όμως μεταξύ τους μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής; Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε στη κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Πάνο Τόγια: «Εντάξει, δεν μπορούμε να πούμε σχέση όταν γνωρίζεις τον άλλον πάρα πολύ λίγο. Έχουμε βγει ελάχιστες φορές, γιατί όπως είπα, δεν έχω χρόνο, ούτε εκείνος έχει πάρα πολύ. Οπότε, λίγο το βράδυ αν βρεθούμε για μια δυο ώρες, όχι παραπάνω. Αλλά σχέση δεν έχω. Για να πεις ότι έχει σχέση πρέπει να είσαι καιρό με τον άλλον και να τον γνωρίσεις. Εγώ κλείνω δύο εβδομάδες, οπότε σχέση δεν την λες ακριβώς. Ο Πάνος είπε ότι έχω σχέση για να βγάλει τη «βρώμα» που είχε βγει για μας».

Όταν ρωτήθηκε πώς θέλει τον άντρα που θα είναι στο πλευρό της, η Ασημίνα Ουστάλλι τόνισε πως θέλει άντρα παλιάς κοπής. Θέλει ο άντρας να είναι αυταρχικός και να της κάνει τα χατίρια ως ένα σημείο. Να μην τον κάνει ό,τι θέλει αυτή και να είναι σοβαρός.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...