Η εξομολόγηση του Λυκουρέζου για την ημέρα που πέθανε η Ζωή Λάσκαρη

Η εξομολόγηση του Λυκουρέζου για την ημέρα που πέθανε η Ζωή Λάσκαρη

«Έφυγε στον ύπνο της η Ζωή, όπως την άφησα το πρωί, έτσι τη βρήκα. Ίσως αυτό ήθελε…»

O Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ημέρα που έφυγε από την ζωή η Ζωή Λάσκαρη.

«Το βράδυ της 17ης Αυγούστου μιλήσαμε και κοιμηθήκαμε όπως κοιμόμασταν κάθε βράδυ. Μάλιστα, στις 15 Αυγούστου είχαμε κοινωνήσει μαζί. Το πρωί εγώ σηκώθηκα να πάω στο γραφείο και η Ζωή Λάσκαρη κοιμόταν, δεν την ξύπνησα. Πολλές φορές εγώ έφευγα ενώ είχε ξυπνήσει κι έπινε τον καφέ της και κάπνιζε το πρώτο της τσιγάρο. Κάπνιζε τρία πακέτα την ημέρα και ανένδοτη στο να το περιορίσει ή να το κόψει. Κι έφυγα… Κατά διαβολική σύμπτωση πήγα στο γραφείο και μετά σε μια κηδεία ενός παλιού μου φίλου.

Και όταν γύρισα από την κηδεία και τηλεφώνησα στο σπίτι, δεν μου απαντούσε. Πήρα τότε την οικιακή βοηθό, η οποία μου ανακοίνωσε το γεγονός. Η πρώτη που το αντιλήφθηκε και το έζησε ήταν η Μάρθα που ήταν σπίτι, εγώ ειδοποίησα τη Μαρία Ελένη. Δεν μπορώ να περιγράψω εκείνες τις πρώτες στιγμές, είναι τέτοιος ο κεραυνός… Έφυγε στον ύπνο της η Ζωή Λάσκαρη, όπως την άφησα το πρωί, έτσι τη βρήκα. Ίσως αυτό ήθελε, αλλά για εμάς ήταν ένας κεραυνός», είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...