Η αφίσα της πολυαναμενόμενης παράστασης για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση

Η αφίσα της πολυαναμενόμενης παράστασης για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση

Αγνώριστος ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος θα υποδυθεί τον πλουσιότερου Έλληνα επιχειρηματία

Η νέα θεατρική παραγωγή που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει αίσθηση, θα ξεκινήσει τη σεζόν 2019-20.

Οι Θεατρικές Σκηνές παρουσιάζουν για πρώτη φορά παγκοσμίως στο Θέατρο Παλλάς, ένα πρωτότυπο έργο αφιερωμένο στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, τον Έλληνα που σφράγισε με τη διεθνή πορεία του το 2ο μισό του 20ου αιώνα.

Με τίτλο: «Ωνάσης – Τα θέλω όλα» η παράσταση θα ανέβει τον Οκτώβριο του 2019 και θα φέρει την υπογραφεί του Σταμάτη Φασουλή.

Η αφίσα της πολυαναμενόμενης παράστασης είναι γεγονός και εντύπωση προκαλεί ο αγνώριστος Σταμάτης Φασουλής ο οποίος θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση σε μεγάλη ηλικία.

Ο ηθοποιός φιλοδοξεί να αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός «κοφτερού» μυαλού που «διάβασε» την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα. Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...