Κιτ Χάρινγκτον: Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο «Τζον Σνόου» του Game of Thrones

Κιτ Χάρινγκτον: Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο «Τζον Σνόου» του Game of Thrones

Το αλκοόλ και η εξάντληση τον οδήγησαν εκεί

To Game of Thrones ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες και το φινάλε του μπορεί να απογοήτευσε πολλούς θαυμαστές του, ωστόσο χρειάστηκε πολλές ώρες για να γυριστεί.

Η σειρά παγκόσμιο φαινόμενο ωστόσο ήθελε πολλά χρόνια και αρκετή πίεση στους πρωταγωνιστές για να έχει αυτό το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Κιτ Χάρινγκτον, τηλεοπτικός Τζον Σνόου μπήκε με δική του θέληση σε κέντρο ευεξίας και αποτοξίνωσης.

Ο λόγος φαίνεται πως είναι κρίσεις άγχους, αλλά και εθισμός στο αλκοόλ.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του στη Daily Mail χωρίς ωστόσο να δώσει ωστόσο λεπτομέρειες για τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν εκεί τον νεαρό ηθοποιό.

«Ο Κιτ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Το εν λόγω κέντρο χρεώνει τους πελάτες του περίπου 120.000 δολάρια τον μήνα για τη διαμονή τους, ενώ όπως τα περισσότερα πολυτελή κέντρα, όπου πηγαίνουν διάσημοι δεν επιβάλλει περιορισμούς στους πελάτες του. Έτσι ο ηθοποιός μπορεί να πηγαίνει όποτε θέλει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...