Υποδοχή ροκ σταρ επιφύλαξαν στη Μισέλ Ομπάμα στο Λονδίνο

Υποδοχή ροκ σταρ επιφύλαξαν στη Μισέλ Ομπάμα στο Λονδίνο

Σε εκδήλωση για την προώθηση της αυτοβιογραφίας της

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα γοήτευσε χιλιάδες Βρετανούς χθες Κυριακή, όταν άρχισε να διηγείται διάφορα στιγμιότυπα από τη συνάντηση με την «ιδιαίτερα εγκάρδια και πρόσχαρη» βασίλισσα Ελισάβετ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Η Μισέλ Ομπάμα, σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος από το 2009 έως το 2017, ταξίδεψε στο Λονδίνο για την προώθηση της αυτοβιογραφίας της που κυκλοφορεί με τίτλο «Becoming» και σημειώνει πολύ μεγάλες πωλήσεις.

Η Μισέλ έκανε την κατάμεστη από θεατές αίθουσα -πολλοί από τους οποίους ταξίδεψαν ώρες για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση- να γελά μαζί της, λίγα λεπτά αφότου ανέβηκε στη σκηνή και αφηγείτο την κατακραυγή, που προκάλεσε άθελά της το 2009, όταν παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο βάζοντας το χέρι της στην πλάτη της βασίλισσας, σε μια αυθόρμητη έκφραση τρυφερότητας.

«Ωχ! Συγγνώμη παιδιά», αστειεύτηκε η Μισέλ Ομπάμα, εξηγώντας ότι αργότερα έμαθε να κρατά τα χέρια της δεμένα ή πίσω στην πλάτη για να περιορίζει τα φυσικά της ένστικτα. Παρά ταύτα, η Μισέλ δεν ένιωσε άσχημα που αυτό τής συνέβη με τη βασίλισσα: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί αυτό ήταν μια φυσική ανθρώπινη αντίδραση», είπε.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν παρέλειψε να εξάρει και την ποικιλομορφία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...