Ο επαγγελματίας των μετατροπών που έκανε μέχρι και την Chrysler να υποκλιθεί στο ταλέντο του

Ο επαγγελματίας των μετατροπών που έκανε μέχρι και την Chrysler να υποκλιθεί στο ταλέντο του

Ο Aaron Beck είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης

Το όνομα του Aaron Beck λέει πολλά σε πολλούς, καθώς είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης με κοφτερό βλέμμα αλλά και τεχνογνωσία για να κάνει πράξη τα εφευρετικά οράματά του.

Όσοι δεν τον έχουν ακούσει, το πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνει πολύ κινηματογράφο εντός του, καθώς είναι το μεγάλο όνομα στο βραβευμένο με Όσκαρ Weta Workshop και έχει στο ενεργητικό του δουλειές σε φιλμ σαν το «Mad Max: Fury Road».

Ο Beck είναι επαγγελματίας στις μετατροπές κι αυτό το Plymouth Barracuda του 1973 λειτουργεί ως πρεσβευτής της δουλειάς του, καθώς δείχνει τι μπορεί να κάνει ο τύπος!

Beck Customs Kuda Plymouth Barracuda το λέει και είναι φυσικά φόρος τιμής στη μυθολογία του Mad Max. Το ξεγύμνωσε και το ξανάφτιαξε ουσιαστικά, κάνοντας ακόμα και τους μηχανικούς της Chrysler να ομολογήσουν πως είναι ένα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από αυτό που είχαν στο μυαλό τους όταν το πρωτοέφτιαξαν!

Ακόμα και το σασί ενίσχυσε σε κάθε του σημείο, με τη λίστα των μετατροπών να μην έχει πρακτικά τέλος. Το αποτέλεσμα είναι ένα θηρίο με έναν V8 κινητήρα 500 αλόγων και συνολικό βάρος κάτω από 1.300 κιλά. Αν και οι επιδόσεις προφανώς δεν παίζουν ρόλο εδώ, καθώς η τρομακτική του όψη απλοποιεί όλες τις καταστάσεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...