«Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει»

«Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει»

Η συγκινητική ανάρτηση του Τριαντάφυλλου, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή

Τρία χρόνια «κλείνουν» σήμερα από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν οδηγός, βγήκε από τη πορεία του και προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο αδερφός του Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να γράψει ένα μήνυμα στον Παντελή του.

Στον Παντελή που είχε αδυναμία στον «Φίλιω», (έτσι τον αποκαλούσε ο Παντελής Παντλίδης), και που πάντα τον είχε δίπλα του και τον προστάτευε.

«3 χρόνια μακριά μας...Λείπεις... Πάντα θα λείπεις... Δεν σε ξεχνάμε στιγμή...Ησουν είσαι και θα είσαι ένα απλό παιδί που το ανέδειξε ο κόσμος και γιαυτο θα μείνεις ανεξίτηλος μέσα στις καρδιές όλου του κόσμου!!!Ταυτίστηκε ο κόσμος με τον Παντελή και θα είσαι για πάντα ο 1ος!!!!Λείπεις κάθε στιγμη κάθε λεπτο κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει !!!!!Ειμαι σιγουρος ότι θα είσαι εκει που σου αξίζει εκει που αγωνίστηκες και τα κατάφερες με το επίγειο ταλέντο σου και την απλότητα σου για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ο κόσμος δεν θα σε αφήσει ποτέ να ξεχαστείς !!!!Σ´αγαπαω και μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ» έγραψε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και δημοσίευσε μια φωτογραφία του Παντελή...

Παρακαλούμε περιμένετε ...