«Παιδιά δεν μπορώ να περπατήσω, δεν γίνεται…»

«Παιδιά δεν μπορώ να περπατήσω, δεν γίνεται…»

Τι έγινε στο διάλειμμα της παράστασης Βερβερίτσα με τον Νίκο Μουτσινά

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στον Νίκο Μουτσινά ήταν η αιτία να ακυρωθούν οι παραστάσεις του έργου «Βερβερίτσα» στο οποίο πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Μαρίας Σολωμού αλλά και η εκπομπή του «Για την Παρέα» που προβάλλεται από τη συχνότητα του Open.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έπαθε λουμπάγκο και αναρρώνει στο σπίτι του μέχρι να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του και να υποχωρήσουν οι αφόρητοι πόνοι.

Η Μαρία Σολωμού, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα!» και περιέγραψε τις στιγμές λίγο πριν ο Νίκος Μουτσινάς διπλωθεί στα δυο από τους πόνους.

«Είναι πολύ άσχημο πράγμα αυτό, η μέση. Επειδή ξέρω πολύ καλά από μέση, είχα κι εγώ πάρα πολλά χρόνια πρόβλημα. Την ώρα που παίζαμε την Πέμπτη, κάποια στιγμή μου λέει: «Η μέση μου Μαρία, η μέση μου», την ώρα της παράστασης. Δεν φαντάστηκα. Τον κοιτάζω λίγο, γιατί ήταν στη φάση που είχαμε πέρα δώθε τρέξιμο. Δεν τον βλέπω να πηγαίνει κάπως περίεργα. Στην παράσταση όμως τρέχουμε τόσο πολύ που όταν είσαι ζεστός δεν καταλαβαίνεις πάρα πολλά πράγματα. Δεν καταλαβαίνεις το μέγεθος της ζημιάς.

Κάνουμε διάλειμμα και με το που μπαίνουμε στα παρασκήνια αρχίζει ο Νίκος να κουτσαίνει, να στραβώνει. Απαγορεύεται να κάτσει έτσι κι αλλιώς, όταν παθαίνεις τη μέση σου γιατί δεν μπορείς να σηκωθείς μετά, διπλώνεις. Του έδειξα πως να κάθεται λιγάκι, ότι πρέπει να είσαι ή μπρούμυτα ξαπλωμένος ή όρθιος να περπατάς. Μέσα στα 10 λεπτά που έκανε το διάλειμμα μέχρι να χτυπήσει τρίτο κουδούνι, από εκεί που λέγαμε κάτσε ποιες σκηνές έχουνε καθιστές να τις κάνουμε όρθιοι γιατί δεν μπορεί να κάτσει, λέει: «Παιδιά δεν μπορώ να περπατήσω, δεν γίνεται». Σταματάμε την παράσταση. Φωνάξαμε ανθρώπους, κάναμε διάφορα από ρεφλεξολογίες και μασάζ.

Είναι καλύτερα νομίζω. Λίγο που επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα μου λέει: «Περπάτησα, εντάξει». Είχε στραβώσει ολόκληρος, δεν ήταν αστείο. Δεν ήταν α κάτι με τσιμπάει. Έγινε σε μια στιγμή. Εγώ θεωρώ ότι μαζεύτηκαν πολλά. Κάτι εκπομπές χιλιάδες, κάτι αυτή η εκπομπή που είναι πάρα πολύ κουραστική», ανέφερε η Μαρία Σολωμου για τον συμπρωταγωνιστή της, Νίκο Μουτσινά.

Δείτε το απόσπασμα του zappit στο βίντεο που ακολουθεί: 

Παρακαλούμε περιμένετε ...