Οι άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της Τιτίκας Σαριγκούλη και ο μεγάλος της έρωτας

Οι άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της Τιτίκας Σαριγκούλη και ο μεγάλος της έρωτας

Ανατρεπτική και αποκαλυπτική η ηθοποιός μίλησε για όλα

Η Τιτίκα Σαριγκούλη είναι ανατρεπτική από… κούνια. Η ηθοποιός έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Στην μνήμη των περισσότερων έχει μείνει ως η αθυρόστομη γιαγιά από τη σειρά «Μπαμπά Μην Τρέχεις». Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Μπορεί να μην βρίζει στην καθημερινότητα της όμως σίγουρα λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Καταιγιστική, χειμμαρώδης και με... βιτριολικό χιούμορ, η Τιτίκα Σαριγκούλη είναι μια γνήσια Σμυρνιάη οποία έχει μάθει να μιλάει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

Η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά πως το όνομα της το πήρε κατόπιν απαίτησης του αδερφού της στους γονείς τους αφού ο νεαρός τότε, είχε παρακολουθήσει τους «Άθλιους» του Βίκτωρος Ουγκό όπου υπάρχει ο χαρακτήρας της μικρούλας Τιτίκας.

Η Τιτίκα Σαριγκούλη μίλησε για πρώτη φορά και για τον τρόπο με τον οποίο η υποκριτική μπήκε στη ζωή της τονίζοντας πω η ηθοποιία ήταν η διέξοδος της από τον «αναγκαίο» -όπως τον χαρακτήρισε- γάμος της και πως για χάρη της υποκριτικής εγκατέλειψε τον μεγάλο της έρωτα που δεν ήταν άλλος από την αρχαιολογία.

Μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς την είχαν διώξει από όλα τα σχολεία αλλά και για την Άννα Βίσση με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και την χαρακτηρίζει «κυρία».

Δείτε το βίντεο:

Παρακαλούμε περιμένετε ...